Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Onze vertalers

Ons vertaalbureau werkt alleen samen met vertalers die de doeltaal als moedertaal hebben. Bij vertalingen vanuit het Nederlands naar het Duits is dat dus het Duits. Deze vertalers hebben daarnaast allemaal hun diploma bij een (ver)taalopleiding gehaald. Tot slot hebben onze vertalers een bepaalde specialisatie. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan technische en juridische vertalers of juist aan vertalers die marketingteksten vertalen.

Onze service

Doordat wij met deze ervaren, professionele vertalers samenwerken, kunnen wij garanderen dat u een vertaling van hoge kwaliteit ontvangt. Uiteraard bieden wij de vertaling ook tegen het scherpst mogelijke tarief aan. Via het offerteformulier rechts op de pagina kunt u een offerte aanvragen, die uiteraard geheel vrijblijvend is. Ook kunt u voor een offerte een e-mail sturen. Voor eventuele vragen kunt u ons ook bellen: +49 221 3975 7892.

2020-04-02T13:26:13.9711372Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.