Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Noors – Arabisch

Twee talen hoeven niet op elkaar te lijken, willen ze veel met elkaar te maken hebben. De Noorse en Arabische taal lijken bijvoorbeeld weinig tot niets op elkaar en hebben toch redelijk vaak met elkaar te maken. Dat is niet alleen vanwege het feit dat een zeer klein deel van de Noorse bevolking de Arabische taal machtig is, maar ook omdat er de laatste decennia steeds vaker goede politieke betrekkingen zijn tussen Europese landen waaronder Noorwegen en Arabische landen. Ook worden er steeds vaker zaken gedaan tussen Noorwegen en Arabische landen. Hierbij wordt over het algemeen wel vaak gebruik gemaakt van vertalingen. Wanneer u op zoek bent naar een goede partner voor uw vertalingen vanuit het Noors naar het Arabisch, bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Snelvertaler heeft jarenlange ervaring met het vertalen van teksten van het Noors naar het Arabisch. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd met vertalers van over de gehele wereld.

Voor al uw Noors-Arabische vertalingen gaat u naar vertaalbureau Snelvertaler

Voor bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte gaat u naar onze projectmanagers!

Gespecialiseerde vertalers

Ons vertaalbureau werkt met vertalers die zeer veel vaardigheden hebben en ook nog eens genoeg ervaring om u op een uitstekende manier van dienst te zijn. Zo zorgen wij ervoor dat uw documenten worden vertaald door vertalers die niet alleen beide talen tot in de perfectie beheersen, maar die de doeltaal van de vertaling ook nog eens als spreken als moedertaal. De doeltaal is in dit geval het Arabisch. Wanneer u dus uw documenten wilt laten vertalen van het Noors naar het Arabisch, zal de vertaler niet alleen de Noorse taal uitstekend beheersen, maar ook nog eens het Arabisch als moedertaal hebben. Daarbij werken wij met vertalers die zich specialiseren in bepaalde vakgebieden. Er zijn bijvoorbeeld vertalers die uitsluitend teksten vertalen over de Noorse industrie of de cultuur in Noorwegen. Ook zijn er bijvoorbeeld vertalers die zich gespecialiseerd hebben in het vertalen van medische teksten of juridische documenten. Op deze wijze is er altijd een vertaler beschikbaar die bij uitstek geschikt is om uw documenten te vertalen van het Noors naar het Arabisch.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over de manier waarop wij werken en in welke talen wij nog allemaal vertalen? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmanagers. Zij maken graag even tijd om een antwoord te geven op uw vragen. Ook kunt u het offerteformulier invullen of ons e-mailen voor een vrijblijvende offerte. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2020-04-02T12:43:58.7451372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.