Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Roemeens vertaalbureau, vertalingen van en naar het Roemeens

Neem contact met ons op voor vragen over uw Roemeense vertaling!

Roemeens vertaalbureau Snelvertaler

Heeft u een vertaling naar of vanuit het Roemeens nodig? Onze projectmanagers verzorgen dit graag voor u. Vertaalbureau Snelvertaler biedt vertalingen van en naar het Roemeens in alle mogelijke vakgebieden. Wij werken samen met vertalers die vertalen naar hun moedertaal en beschikken over jarenlange ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld marketingteksten, handleidingen, persberichten, of teksten over kunst, cultuur, sport en wetenschap. Onze vertalers zijn gekwalificeerd en worden zorgvuldig geselecteerd op het betreffende vakgebied. Vertalers die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in technische vertalingen, hebben zelf vaak ook werkervaring opgedaan in de techniek en kunnen daardoor ook zeer gespecialiseerde documenten naar de gewenste taal vertalen.

De Roemeense taal

Het Roemeens is verwant aan de Latijnse talen, zoals het Italiaans, Spaans en het Frans. De taal is de officiële taal van het land Roemenië, en is ook een officiële taal in Moldavië, Servië en de Oekraïne. Naar schatting spreken ongeveer 25 miljoen mensen Roemeens. Net als bij het Nederlands, wordt in het Roemeens gebruik gemaakt van het Latijnse alfabet.

Uitgebreid netwerk van Roemeense vertalers

Al onze vertalers zijn vakkundig en ervaren en bieden u daarmee de hoogste kwaliteit vertalingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van Roemeense vertalers kunnen wij u verzekeren dat we altijd de juiste vertaler voor uw documenten beschikbaar hebben. Ook spoedopdrachten nemen we graag aan. Stuur ons een aanvraag per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Vertalingen van en naar het Roemeens

Professionele vertalingen vanuit het Nederlands naar het Roemeens of vanuit het Roemeens naar het Nederlands worden snel en vakkundig uitgevoerd door de vertalers van Snelvertaler.nl. We beschikken over een grote pool van mensen die vanuit hun moedertaal Roemeens vertalen. Naast algemene vertalingen, kunnen onze vertalers u ook helpen aan specialistische Roemeense vertalingen, bijvoorbeeld financiële, industriële of medische vertalingen.

Roemenië: vertalingen voor zakendoen. Roemeens vertaalbureau

Roemenië is een zeer interessant zakenland.

Roemenië als zakenland

Sinds 1 januari 2007 is Roemenië een lidstaat van de Europese Unie. In de jaren voorafgaand aan de toetreding kende de Roemeense economie een enorm sterke groei. In 2009 heeft ook de recessie Roemenië getroffen. Als zakenland blijft het land enorm veel potentie hebben. Veel Nederlandse bedrijven hebben productie faciliteiten in Roemenië opgezet om vanuit Roemenië concurrerend te kunnen produceren voor de West Europese markt. Regionaal is Roemenië sterk in de IT sector, heeft een cluster van productiefaciliteiten voor de auto-industrie en heeft een goede wijnproductie. De rivier de Donau stroomt door Roemenië en mondt uit in de Zwarte Zee. Deze rivier maakt Roemenië een belangrijk doorvoerland voor goederen vanuit West Europa naar Zuidoost Azië.


Meer informatie:

2020-04-02T12:54:39.4491372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.