Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Zweeds – Noors

Zweeds-Noorse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Professionele vertalingen Zweeds - Noors, snel geleverd.

De talen Zweeds en Noors zijn zo nauw aan elkaar verwant dat de sprekers van beide talen elkaar onderling behoorlijk goed kunnen verstaan. Dat betekent niet dat er geen misverstanden kunnen ontstaan. In sommige gevallen hebben woorden namelijk juist een tegenovergestelde betekenis of geeft de ene taal meer lading aan een woord dan een ander. Tijdens een gewoon gesprek kunnen dit soort misverstanden gemakkelijk uit de weg geruimd worden. Wanneer het echter gaat om een geschreven tekst, is dit moeilijker. Het is dus aan te raden om, ondanks het feit dat de talen op elkaar lijken, gebruik te maken van een professionele vertaler wanneer u documenten in het Zweeds ook in Noorwegen wilt verspreiden. Inwoners van deze buurlanden hebben namelijk veel met elkaar te maken doordat er veel samengewerkt wordt, zowel op overheidsniveau als in het bedrijfsleven. Vertaalbureau Snelvertaler helpt u graag verder met deze vertalingen.

Onze werkwijze

De projectmanagers van ons vertaalbureau werken samen met de professionele vertalers over de gehele wereld. Deze vertalers zijn vaak gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zodat wij altijd een vertaler kunnen regelen die verstand heeft van het onderwerp van uw vertaling. Zo zijn er bijvoorbeeld vertalers beschikbaar die zich vooral bezig houden met juridische vertalingen, maar ook vertalers die zich gespecialiseerd hebben in toeristische teksten of productbeschrijvingen. Zo zoeken wij ook voor uw tekst de beste combinatie. Bovendien spreken onze vertalers de doeltaal, in dit geval het Noors, altijd als moedertaal. Vertalingen vanuit het Zweeds naar het Noors, worden dus gemaakt door een vertaler die als moedertaal Noors spreekt, maar daarnaast ook de Zweedse taal zeer goed beheerst.

Meer informatie?

Onze specialisten verzorgen graag uw vertaling Zweeds-Noors. Elke werkdag zijn zij telefonisch bereikbaar. Neem gerust contact op om vragen te stellen en advies in te winnen.

2020-04-02T13:01:50.4061372Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.