Vertalingen voor particulieren

Heeft u een persoonlijke vertaling nodig? Wij zijn u graag van dienst. Ook voor particulieren geldt: een offerte is altijd gratis en vrijblijvend, evenals ons deskundig advies.

Prijsopgave

Om een inschatting te maken van de kosten, zien wij het document graag eerst even in. Via de website van ons vertaalbureau kunt een offerteformulier invullen. Ook kunt u de gewenste taal (Engels, Duits, Frans, Spaans, maar ook Chinees of Arabisch) selecteren.

Voorbeelden

Brieven of e-mails vertalen. U wil iemand een persoonlijke boodschap sturen, maar u krijgt uw gedachten of gevoelens niet goed op papier in een vreemde taal. Juist als het om persoonlijke berichten gaat, is het belangrijk dat de juiste toon en woordkeus gekozen wordt. Onze vertalers kunnen uw zelfgeschreven brief in dat geval vertalen, zodat u vrijuit in uw moedertaal kan blijven communiceren.

Vertalen cv en/of diploma. Bent u op zoek naar een opleiding of een baan in het buitenland? Wij kunnen u van dienst zijn met het vertalen van uw cv, sollicitatiebrief en diploma’s.

Correcties. Bent u zelf al begonnen met de vertaling, maar heeft u nog twijfels over uitdrukkingen of grammaticale constructies? Wij geven u 100% zekerheid over de vertaling door een professionele corrector die moedertaalspreker is van de doeltaal de tekst te laten controleren. Wij geven hiervoor vooraf een offerte, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Officiële documenten. Heeft u een vertaling nodig van een akte, een uittreksel, een vonnis, een aangifte, medische papieren, een rijbewijs of een ander officieel document? Ook hiervoor verzorgt ons vertaalbureau vertalingen naar elke mogelijke taal, met de mogelijkheid tot een beëdiging van de vertaling.

2017-09-18T07:47:10.0422703Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 55 vertalers gaven ons een score van 4,8 uit 5.