Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Wordcloud personeelszaken

Voor alle vertalingen op het gebied van HRM bent u bij ons aan het juiste adres.

Vertalingen op het gebied van personeelszaken/HR

Vertalingen op het gebied van personeelszaken/HR zijn een hoofdstuk op zich. Voor het vertalen van een pensioenregeling (bijv. in het Engels) is volstrekt andere vakspecifieke kennis nodig dan voor het vertalen van een psychologisch profiel in het kader van een beoordeling. Voor een geslaagde vertaling van een pensioenregeling of andere verzekeringstechnische documenten moet de vertaler bekend zijn met dienovereenkomstige wetteksten en deze begrijpen. Vertalers van werknemersprofielen of beoordelingen moeten daarentegen onder meer kennis hebben van psychologie en gedragsleer.

Zo vertalen wij voor onze klanten bijvoorbeeld personeelshandboeken, pensioenregelingen, beoordelingsprotocollen, getuigschriften, arbeidsovereenkomsten, salarisstudies, sociale jaarverslagen en OR-rapportages.

Voorbeeld van een project: Vertaling van een personeelshandboek voor prestatiemanagement

Voor een grote ingenieursfirma hebben wij een personeelshandboek voor prestatiemanagement vertaald. De opdracht had een omvang van 30.000 woorden (ongeveer 100 pagina's). De hamvraag was hoe er dankzij een goed samenspel van leidinggevenden en werknemers optimale resultaten kunnen worden behaald en wie over welke competenties moet beschikken om die gewenste resultaten ook daadwerkelijk te behalen.

Het betrof een vertaling van het Nederlands naar het Duits en vergde nauwe samenwerking met de opdrachtgever om de voor onze klant specifieke processen naar het Duits te kunnen overbrengen. Na vijftien werkdagen kon de opdracht succesvol worden afgerond.

Zodoende nemen wij graag uw andere, aan personeelsmanagement gerelateerde vertalingen voor onze rekening. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of via ons offerteformulier. Wij horen graag van u!

2019-12-22T16:28:03.4045129Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.