Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertalingen van arbeidsovereenkomsten, werkgeversreferentie of getuigschriften

Bedrijven die hun werkzaamheden internationaal uitbreiden nemen vaak ter plaatse gekwalificeerde medewerkers aan. Dan is het vaak noodzakelijk de arbeidsovereenkomst in een andere taal op te stellen zodat deze voor de werknemer begrijpelijk is en uiteraard rechtsgeldig in het buitenland. Het is daarbij van groot belang dat de vertaling van de arbeidsovereenkomst op geen enkel punt afwijkt van het originele document.

Na beëindiging van de arbeidsrelatie verzoeken veel werknemers bovendien bijvoorbeeld om een in het Engels opgesteld getuigschrift, dat eveneens moet worden vertaald met inachtneming van taal- en cultuurspecifieke normen.

Het vertalen van arbeidsovereenkomsten en getuigschriften in vele talen, onder meer in het Engels, Spaans, Frans en Nederlands, is voor ons dagelijkse kost. Vertaalbureau Snelvertaler zet altijd vertalers in die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Vaak zijn onze vertalers ook woonachtig in het land van hun moedertaal. Daarnaast selecteren wij voor deze vertalingen specialisten op het gebied van HR/personeelszaken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat alle terminologie juist wordt overgezet.

2019-11-08T14:51:20.1673977Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.