Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels - Noors, vertalingen van het Engels naar het Noors.

Graag geven we u advies over uw vertaalwensen van en naar het Noors. Stuur ons uw aanvraag per e-mail.

Engels – Noors: snel en correct

U heeft een correcte vertaling van een Engelse tekst naar het Noors nodig, binnen korte tijd? Vertaalbureau Snelvertaler, gevestigd in onder andere Oslo en Stavanger, regelt dat voor u. Wij werken snel, in de eerste plaats omdat u met het offerteformulier (rechts van uw scherm) of door uw tekst per e-mail te versturen, gemakkelijk een vrijblijvende offerte kunt aanvragen. Onze vertalingen zijn zo goed omdat we uitsluitend werken met vertalers die moedertaalspreker zijn, wonen in Noorwegen en de Engelse taal perfect beheersen. Meer informatie? Neem contact met ons op! Onze projectmanagers staan u graag te woord.

Gespecialiseerd in een groot aantal vakgebieden

Vertaalbureau Snelvertaler is de snelste – en snelst groeiende – vertaaldienst in Europa. Als een van de weinige vertaalbureaus bieden wij onze vertaaldiensten aan vanuit vele verschillende vestigingen. In Oslo en Stavanger zitten vakkundige teams van vertalers voor u klaar. Daarnaast hebben wij kantoren in Groot-Brittannië en in heel Europa en daarbuiten. Voor de taalcombinatie Engels - Noors hebben onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo werken wij met juridische vertalers, medische vertalers, literaire vertalers en technische vertalers. Maar ook met vertalers op bijvoorbeeld het gebied van sport, olie en gas, natuur en milieu, toerisme, journalistiek, politiek, literatuur, geschiedenis en klimaat en duurzaamheid. Wij garanderen u dat uw Engelse tekst wordt vertaald door een specialist die thuis is in het door u opgegeven onderwerp. Uw vakgebied zit er zeker bij!

Prijsindicatie

Wij bieden onze Engels – Noorse vertaaldiensten aan voor een concurrerende prijs. Dat is mogelijk door enerzijds de grootte van ons bedrijf en anderzijds door de speciaal voor vertaalbureau Snelvertaler ontwikkelde software. Bedrijfsonderdelen als administratie en boekhouding zijn geautomatiseerd, zodat de aandacht van onze medewerkers volledig gericht is op uw vertaalopdracht. Ontdek de service en kwaliteit van ons vertaalbureau: vul het offerteformulier rechts op deze pagina in of stuur uw tekst per e-mail op. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Engelse en Noorse vertalingen, vertaalbureau Engels - Noors

Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen en wensen!

Snel een vertaling in hedendaags Noors

Wie snel op zoek is naar de juiste Engels – Noorse vertaling komt automatisch terecht bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit eigen vestigingen in heel Europa. Uw Engels – Noorse vertaalopdracht zal dus met zorg worden behandeld door ons kantoor in Oslo. Van daaruit sturen wij een hecht netwerk aan dat bestaat uit gediplomeerde vertalers en vertaalsters die Noors als moedertaal hebben. Bovendien zijn alle bij ons aangesloten vertalers ook woonachtig in Noorwegen. Dat betekent dat u een hoogwaardige vertaling ontvangt die gesteld is in hedendaags Noors.

Niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus

Met andere woorden: via algemeen vertaalbureau Snelvertaler heeft u snel een kwaliteitsvertaling in het Noors binnen. Desondanks zijn wij niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus. Voor de talencombinatie Engels – Noors rekenen wij een woordprijs van € 0,21 per woord. U kunt dus aan de hand van uw Engelse tekst zelf uitrekenen wat uw Noorse vertaling kost. Wilt u een uitgebreidere prijsopgave van ons dan kunt u rechts op deze pagina het offerteformulier invullen of uw Engelse document e-mailen. Op werkdagen heeft u dan binnen het uur een reactie van ons. Sneller kan eigenlijk niet.

2019-11-04T13:09:28.9765447Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.