Vertalingen voor VVV-kantoren

Toeristisch vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor uw toeristische vertaling.

Als toerismebureau of VVV weet u natuurlijk alles over het bijzondere karakter dat uw streek herbergt. Deze kennis mag niet beperkt blijven tot de Nederlandse landsgrenzen. Wij helpen u graag om uw streek of stad ook bij buitenlandse toeristen onder de aandacht te brengen. De Nederlandse toeristensector groeit al jaren en Snelvertaler mag dan ook een grote hoeveelheid VVV-kantoren en bedrijven in de toeristische sector tot haar klantenkring rekenen.

Onze ervaring

We hebben al veel teksten vertaald; van volledige websites tot zeer specifiek materiaal. Dankzij ons brede bestand aan vertalers hebben wij altijd een specialist in huis. U wilt een wervende tekst in het kader van de citymarketing? Wij selecteren een vertaler met een vlotte pen. Restaurants en cafés die hun lokale specialiteiten willen aanprijzen? Onze culinaire specialisten vinden moeiteloos de juiste terminologie. Eregasten uitnodigen voor een groot evenement? Wij zorgen voor een hoffelijke vertaling. Wilt u toeristen kennis laten maken met de bijzondere bouwstijlen van de boerderijen, grachtenpanden of hoeves in uw gemeente? Vertalers met een achtergrond in de bouwkunde en architectuur zijn thuis in het bijbehorende lexicon.

Daarnaast hebben wij een ruime ervaring met het vertalen van brochures, routekaarten, wandelgidsen, cultuuragenda’s en persberichten. Wij verzorgen vertalingen in vrijwel elke denkbare taalcombinatie. Vertalingen worden altijd uitgevoerd door moedertaalsprekers van de doeltaal om zo een accurate en getrouwe vertaling te garanderen.

2017-05-29T12:28:46.1380410Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.