Vertalingen voor VVV-kantoren

Toeristisch vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor uw toeristische vertaling.

Als toerismebureau of VVV weet u natuurlijk alles over het bijzondere karakter dat uw streek herbergt. Deze kennis mag niet beperkt blijven tot de Nederlandse landsgrenzen. Wij helpen u graag om uw streek of stad ook bij buitenlandse toeristen onder de aandacht te brengen. De Nederlandse toeristensector groeit al jaren en Snelvertaler mag dan ook een grote hoeveelheid VVV-kantoren en bedrijven in de toeristische sector tot haar klantenkring rekenen.

Onze ervaring

We hebben al veel teksten vertaald; van volledige websites tot zeer specifiek materiaal. Dankzij ons brede bestand aan vertalers hebben wij altijd een specialist in huis. U wilt een wervende tekst in het kader van de citymarketing? Wij selecteren een vertaler met een vlotte pen. Restaurants en cafés die hun lokale specialiteiten willen aanprijzen? Onze culinaire specialisten vinden moeiteloos de juiste terminologie. Eregasten uitnodigen voor een groot evenement? Wij zorgen voor een hoffelijke vertaling. Wilt u toeristen kennis laten maken met de bijzondere bouwstijlen van de boerderijen, grachtenpanden of hoeves in uw gemeente? Vertalers met een achtergrond in de bouwkunde en architectuur zijn thuis in het bijbehorende lexicon.

Daarnaast hebben wij een ruime ervaring met het vertalen van brochures, routekaarten, wandelgidsen, cultuuragenda’s en persberichten. Wij verzorgen vertalingen in vrijwel elke denkbare taalcombinatie. Vertalingen worden altijd uitgevoerd door moedertaalsprekers van de doeltaal om zo een accurate en getrouwe vertaling te garanderen.

2019-02-20T14:37:11.8869001Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.