Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertrouwelijkheid

Twee mensen die elkaar een hand geven

Desgevraagd, sturen wij u graag een getekende geheimhoudingsverklaring.

De documenten die wij vertalen zijn vaak nog onder embargo of bevatten strikt persoonlijke informatie. Uw documenten zijn bij ons in goede handen. Wij hebben alle mogelijke technische en juridische voorzorgsmaatregelen getroffen om de vertrouwelijkheid te waarborgen. Vertaalbureau Snelvertaler heeft discretie en bescherming van data hoog in het vaandel.

Onze vertalers zijn gebonden aan onze strikte eisen met betrekking tot vertrouwelijkheid. Indien gewenst, voorzien wij u vooraf van een getekende standaard geheimhoudingsverklaring. (NDA)

Onder beperkte voorwaarden is het ook mogelijk om een zelf aangeleverde geheimhoudingsverklaring te tekenen. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze projectmanagers. Zij vertellen u graag meer over het beveiligd aanleveren van uw document. U vindt meer informatie over onze Privacy Policy die conform de AVG is op de pagina: AVG (GDPR)

2020-04-03T10:18:12.3339496Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.