Onze webwinkel (Open webshop in browser)

 Onze webwinkel

Ga naar onze webshop voor al uw beedigde vertalingen: snel en goedkoop.

Snelvertaler heeft nu ook een eigen webshop voor al uw beedigde vertalingen. Een beëdigde vertaling is een vertaling waar een stempel en verklaring van de vertaler op komt. Op die manier wordt uw vertaling rechtsgeldig, en zal daarmee geaccepteerd worden door alle officiële instanties.

U kunt het soort document waarop uw aanvraag van toepassing is, in de webshop selecteren om zo meteen de prijs en de levertijd van de vertaling te kunnen zien. Indien u daar akkoord mee bent, kunt u gemakkelijk het te vertalen document of de te vertalen documenten uploaden en meteen veilig betalen via iDeal.

Verder vindt u een aantal extra services die wij aanbieden bij beëdigde vertalingen, overzichtelijk op een rij. Zo kunt u ervoor kiezen om tegen een aantrekkelijk tarief meteen een extra exemplaar van de vertaling te bestellen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld uw diploma bij meerder instanties in dient te leveren. Mocht u een apostille op de vertaling nodig hebben, dan kunt u die via deze weg ook meteen bestellen.

Voordelen

Gaat u in het buitenland werken of studeren? Trouwt u met een partner uit een ander land? Of misschien bent u van plan om uw bedrijf in het buitenland te vestigen?

Dagelijks vertalen wij vele officiële documenten die u dan nodig heeft. U kunt hierbij denken aan geboorteakten, diploma’s, uittreksels uit de basisadministratie, diverse notariële akten en verklaringen omtrent gedrag. Maar bijvoorbeeld ook rijbewijzen en uittreksels uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel. In de webshop vindt u meer dan 4000 standaarddocumenten uit diverse landen. Het aantal beschikbare documenten wordt elke dag verder uitgebreid. Mocht uw document nog niet aanwezig zijn, dan kunt u het document insturen. U ontvangt dan meteen een prijsopgave, of een projectmanager neemt contact met u op om de prijs door te geven.

Door de snelle en efficiënte manier van afhandelen zijn de kosten voor een bestelling via de webshop lager dan wanneer u een offerte bij een van onze projectmanagers opvraagt. Uw voordeel loopt al snel op tot 30 procent! Doordat alles geautomatiseerd gaat, kan de vertaler sneller met uw opdracht aan de slag, waardoor u de vertaling ook nog eens sneller ontvangt.

2017-05-29T12:38:23.1250410Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.