Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Snel vertalen

Snelvertaler staat voor u klaar om snel en optimaal voor u te vertalen
Vertaalbureau Snelvertaler is een van de 15 grootste vertaalbureaus van West-Europa en beschikt over meer dan vierduizend vertalers. Uw vertaling wordt razendsnel verzorgd door deze vertalers, die 24 uur per dag in meer dan honderd landen voor onze klanten aan het werk zijn. De beste vertaler wordt ingezet en zo realiseren wij een professionele vertaling voor u.

Hoge kwaliteit vertaalwerk

Uw vertaling wordt verzorgd door de beste vertalers. Voor elk vakgebied beschikken wij over vakmensen die een perfecte vertaling voor u maken; juridisch, technisch of medisch, alles is mogelijk. Vertaalbureau Snelvertaler heeft eigen vertaalbureaus in heel Europa en de Verenigde Staten en is zowel ISO 9001 als ISO 17100-gecertificeerd.

Beëdigde vertalingen, tolken en taalidentificatie

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt tolken en vertalers op locatie. Voor een simultaantolk, congrestolk of gesprekstolk kunt u meer informatie vinden bij onze tolkenafdeling www.tolkdirect.nl.

We hebben ook vertalers die gecertificeerd zijn voor beëdigde vertalingen, eventueel voorzien van een apostille (rechtbankstempel). Zodra uw vertaling gecertificeerd is, kunt u deze direct in het officiële circuit gebruiken - wereldwijd. Op de pagina Documentvertalingen (beëdigd) kunt u zien wat uw beëdigde vertaling zou kosten.

Onze tarieven

Snelvertaler staat u ook graag telefonisch te woord.
Vertaalbureau Snelvertaler is niet alleen succesvol vanwege de korte doorlooptijd en hoge kwaliteit. De competitieve prijzen zijn ook een deel van onze succesformule. Een offerte is altijd maatwerk en wordt niet alleen bepaald door het aantal woorden, maar ook het onderwerp van de tekst en bijvoorbeeld herhaling. Een offerte kunt u dan ook altijd kosteloos aanvragen, zodat wij u verder kunnen informeren over de mogelijkheden. Bij Snelvertaler krijgt u tegen een scherp tarief optimaal vertaalwerk!

Over ons

Snelvertaler is onderdeel van Fasttranslator, een internationale talendienstverlener.

Bij onze vertaalbureaus worden dagelijks meer dan driehonderdduizend woorden vertaald naar 150 talen. De documenten die u laat vertalen zijn uw visitekaartje. Dat begrijpen onze projectmanagers als geen ander. Daarom is het ons doel om u te voorzien van de kwaliteitsvertalingen die u nodig heeft als u communiceert met anderen.

Nu een vrijblijvende prijsopgave?

Belt u ons even, wij zijn u graag van dienst. Onze adresgegevens en telefoonnummers kunt u hier vinden. Of stuur uw teksten per e-mail of via het kopje ‘Offerte’ in het hoofdmenu.

Snelvertaler - snel, vakkundig en betrouwbaar!

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.