Wetenschappelijke vertalingen in Eindhoven

Het vertalen van wetenschappelijke documenten is hooggespecialiseerd werk. Een specialistische vertaling van zo een kaliber moet tot stand worden gebracht met nauwe samenwerking tussen vertaler en auteur. Perfectie is altijd belangrijk, maar bij wetenschappelijke teksten misschien wel het meest. En dat mag iets meer (tijd) kosten. Bij vertaalbureau Snelvertaler in Eindhoven bent u gegarandeerd van een kwaliteitsvertaling.

Wetenschappelijke vertalingen in Eindhoven bij Snelvertaler.

Mail voor een offerte!

Deskundige vertalers

Gedurende het vertaalproces houden onze projectmanagers en vertalers nauw contact met de opdrachtgever. Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers van de doeltaal en vertalers die wetenschappelijk onderlegd zijn. Vaak hebben de vertalers van vertaalbureau Snelvertaler zelf ervaring in de wetenschapsbranche, en zij hebben altijd ervaring met het vertalen van wetenschappelijke documenten. Onderzoeksverslagen, octrooien en patenten, voor iedere tekst en iedere taal kunnen wij een passende vertaler voor u vinden.

Een offerte

Als u meer informatie wilt over het laten vertalen van uw wetenschappelijke tekst kunt u het beste even bellen of een afspraak maken via: 085-111 02 37. Voor het aanvragen van een offerte kunt u het offerteformulier rechts van uw scherm even invullen, of een e-mail met de betreffende tekst sturen. Stuurt u er dan ook even bij welke talencombinatie u vraagt en wanneer u de tekst graag weer retour heeft.

2017-05-29T07:38:59.9301339Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.