Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Zweeds vertaalbureau Snelvertaler

Welkom

Stockholm kantoren bij station

Ons kantoor in Zweden. Complete adresgegevens vindt u op Overzicht contactgegevens

Welkom bij ons vertaalbureau. Wij zijn u graag van dienst met een perfecte Zweedse vertaling.

Snelvertaler en Zweeds

Vertaalbureau Snelvertaler is actief in Zweden en heeft daar ook meerdere vestigingen. Door de aanwezigheid in Zweden kunnen wij een vertaling leveren die goed aansluit bij de Zweedse cultuur en gebruiken. Als er in uw tekst bijvoorbeeld iets staat dat ongepast is in Zweden, dan denken wij graag met u mee over een alternatieve formulering. Onze vertalers zijn namelijk altijd moedertaalsprekers van de doeltaal en vaak woonachtig in Zweden. Zo zorgen we ervoor dat u niet alleen een perfecte vertaling naar het Zweeds ontvangt, maar dat deze ook uw doelgroep zal aanspreken.

Onze vakgebieden

Vlag van zweden in cirkel

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Zweedse vertaling!

De vertalers van Snelvertaler hebben zich gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, dat wil zeggen dat vertalers met kennis van recht juridische teksten vertalen, zoals contracten en algemene voorwaarden. Vertalers die een medische achtergrond hebben, vertalen bijvoorbeeld patiëntenrichtlijnen en vertalers met een technische achtergrond handleidingen, servicelijsten enzovoort. Daardoor kunnen wij zonder problemen aan al uw vertaalwensen voldoen. Graag verzorgen wij uw boekvertalingen, vertalingen van contracten, krantenartikelen, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of de dagelijkse correspondentie met uw partner in Zweden. Het is het doel van onze vertalers om de inhoud van uw tekst te vertalen in de passende stijl en daarbij te letten op bijzondere factoren en karakteristieke eigenschappen van de taal en bovendien uw wensen hierin mee te nemen. Als u met ons samenwerkt, wordt uw vertaling een kwaliteitsproduct. De precieze voorwaarden kunt u bij onze projectmanagers opvragen. Over verdere taalcombinaties voor Zweedse vertalingen informeren wij u graag per telefoon of per e-mail.

De Zweedse taal

Zweeds is één van de Scandinavische talen en behoort tot de taalfamilie van de Germaanse talen. Daarmee is de taal ook deel van de Indo-Europese taalfamilie. Zweeds is niet alleen de officiële taal van Zweden, maar wordt ook in grote delen van Finland als officiële taal erkend. Ongeveer 8,5 miljoen mensen hebben Zweeds als moedertaal. Van hen wonen er circa 8 miljoen in Zweden en ongeveer 290.000 als minderheid (5,5% van de bevolking) in Finland. Zweden kunnen bijna zonder problemen met Noren communiceren, net als met Denen, maar er zijn regionale verschillen. Zo verstaan de Zweden uit het zuiden, vooral in Skåne, de Denen redelijk goed, aangezien hun dialect nauw verwant is aan het Deens. Inwoners van West-Zweden (bijvoorbeeld van Värmland of Dalarna) hebben daarentegen grote problemen met het Deens, maar juist bijna geen moeilijkheden om Noren te verstaan.

2019-11-13T12:43:34.1129800Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.