Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Het vertalen van abstracts

Het opstellen van een abstract

Na het afronden van een groot wetenschappelijk artikel, wacht u vaak nog een belangrijke taak. Het opstellen van een abstract. Een abstract is een korte samenvatting van uw onderzoek dat de potentiële lezers een goede indruk geeft van de inhoud. Een goed abstract is niet meer dan tien procent van de totale lengte van het daadwerkelijke artikel en volgt dezelfde structuur. Na een korte introductie van het doel en de motivatie voor het onderzoek wordt de methodologie uiteengezet en volgt een overzicht van de resultaten. Natuurlijk is het ook belangrijk om goed na te denken over de zoektermen die u kiest voor het plaatsen van dit abstract in een database. Helder en in korte zinnen formuleren is van groot belang. Tenslotte is dit abstract uw visitekaartje voor het grotere geheel.

Een professionele vertaling van uw abstract

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt een professionele vertaling van uw abstracts.

Academische, psychologische teksten zijn een vak apart!

In de huidige, internationale, wetenschappelijke gemeenschap is het vertalen van abstracts vaak een must. Tenslotte wilt u met uw onderzoek een zo groot mogelijk publiek bereiken, in binnen- en buitenland. Daarnaast wilt u er ook voor zorgen dat uw abstract uitnodigt tot het lezen van uw volledige artikel. Een professionele vertaling is daarbij uw grootste troef. Alle terminologie wordt op de juist wijze overgezet en de nuances die u zo zorgvuldig in het origineel heeft aangebracht worden ook in de vertaling opgenomen.

Snelvertaler werkt met de beste professionele vertalers, die native speaker zijn van de taal waar naartoe wordt vertaald. Daarnaast kiezen wij voor elke vertaling de juiste specialist, die op de hoogte is van de ins en outs van uw vakgebied. Het vertalen van abstracts is voor ons dagelijkse kost, en we helpen u graag tot een eindresultaat te komen waarmee u internationaal voor de dag kunt komen.


2020-03-05T11:06:34.6631200Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.