Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Academische vertalingen: psychologie

Psychologie: een vak apart

Psychologie is een bijzondere academische discipline. Het vakgebied behelst diverse facetten waarbij er nog bijna dagelijks nieuwe ontdekkingen worden gedaan. Het werk van een wetenschapper in dit vakgebied is nooit gedaan! Dat betekent dat er ook altijd iets nieuws te melden valt. Het schrijven en publiceren van rapporten, onderzoeken en artikelen is dan ook een dagelijkse realiteit. Per slot van rekening is dat de manier om te communiceren met uw mede-wetenschappers. Dit is bij uitstek een internationale aangelegenheid.

Een professionele vertaling van uw teksten

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt een professionele vertaling van uw academische tekst op het gebied van psychologie.

Academische, psychologische teksten zijn een vak apart!

U maakt deel uit van een grote, internationale gemeenschap als wetenschapper in de psychologie. Daarom is het belangrijk uw onderzoek ook beschikbaar te maken in andere talen, zodat uw bevindingen over de hele wereld gelezen kunnen worden. Het vertalen van psychologische rapporten, onderzoeken en artikelen is een bijzondere tak van sport. Tenslotte wordt er gebruik gemaakt van zeer specifieke terminologie en is het van belang dat de vertaler de betekenis van de tekst kan doorgronden. Dat is de sleutel tot een professionele vertaling, die een getrouwe weerspiegeling is van het origineel.

Wij verzorgen professionele vertalingen van academische teksten op het gebied van psychologie. De vertalers die wij voor u inzetten zijn altijd moedertaalspreker van de doeltaal en gespecialiseerd op dit vakgebied. Natuurlijk kunt u ook altijd uw specifieke wensen met ons bespreken. Wij werken graag met u samen! U kunt verzekerd zijn van een eindresultaat dat u direct kunt inzetten voor uw internationale collega’s.

2020-03-05T11:14:03.9750467Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.