Academische vertalingen: rechten

Rechten: een veelomvattende academische discipline

Rechtsgeleerdheid of rechtswetenschap, in de volksmond meestal simpelweg ‘rechten’ genoemd, is een verzamelnaam voor veel verschillende vakgebieden. Strafrecht, internationaal recht en arbeidsrecht bijvoorbeeld hebben allemaal zo hun eigen bijzonderheden en bijbehorende terminologie. Daarbij komt nog dat rechtssystemen per land verschillen. In de academische wereld wordt op Europees en wereldwijd niveau veel informatie uitgewisseld over de nieuwste ontwikkelingen per vakgebied en land. Hierbij valt te denken aan het beschikbaar maken van scripties, dissertaties en artikelen in andere talen. Het beheersen van de vaktermen in het Nederlands is daarom pas het topje van de ijsberg.

Uw juridische teksten professioneel vertaald

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt professionele vertalingen van uw academische teksten op het gebied van rechtsgeleerdheid.

Rechten: bij uitstek een internationale aangelegenheid!

De academische wereld van de rechtswetenschap is zeer internationaal georiënteerd. Om in deze grote gemeenschap mee te komen en zelfs uit te blinken is een professionele vertaling van uw teksten een grote troef. Snelvertaler werkt uitsluitend met vertalers die native speaker (moedertaalspreker) zijn van de doeltaal. Daarnaast beschikken wij over een groot bestand aan gespecialiseerde, juridische vertalers. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nuances die van belang zijn in uw vakgebied. Zij helpen u graag tot een direct inzetbare vertaling te komen. U kunt er verzekerd van zijn dat uw zorgvuldig geformuleerde tekst op passende wijze zal worden overgezet.

Onze projectmanagers helpen u graag de juiste match voor uw tekst te vinden. Neemt u gerust contact op, wij helpen u graag verder!

2017-05-29T10:07:23.5520410Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.