Vertaling op alle vakgebieden binnen korte tijd

Heeft u met spoed een Duitse vertaling nodig van een vonnis van de rechtbank? Of heeft u snel een Engelse vertaling nodig van een zakelijke brief of offerte? Of wilt u uw Spaanse geboorteakte met de grootste snelheid omgezet zien naar het Nederlands door een beëdigd vertaler, bijvoorbeeld voor een aanvraag bij de gemeente? Al deze vertalingen en meer worden door ons team dagelijks verzorgd.

Teksten tot tweeduizend woorden kunnen wij binnen 24 uur opleveren. We heten tenslotte niet voor niets Snelvertaler. Snelheid gecombineerd met hoge kwaliteit is ons grootste speerpunt. Wij realiseren ons dat u met deadlines te maken heeft en baat heeft bij een snelle afwikkeling van een vertaling. Onze vertalers werken ook in de avonduren of in het weekend door, om uw vertaling op tijd gereed te krijgen. Bij grote teksten bestaat ook altijd de mogelijkheid om meerdere vertalers in te zetten: een vlotte levering is hierdoor gegarandeerd. Natuurlijk wordt er dan niet op kwaliteit beknibbeld. Al onze vertalers zijn professionals die moedertaalspreker zijn van de doeltaal en een achtergrond hebben in het vakgebied waar de tekst binnen valt.

Heeft u met spoed een vertaling nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zullen u zo snel mogelijk informeren over de mogelijkheden en denken graag met u mee voor de meest passende oplossing.

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.