Een beëdigde vertaling

Kwaliteitszegel certified vertalen

Snelvertaler verzorgt ook beëdigde vertalingen voor u.

Snelvertaler verzorgt naast reguliere vertalingen ook beëdigde vertalingen. Dit houdt in dat deze vertaling voorzien wordt van een stempel, een handtekening en een verklaring van de vertaler. Een beëdigd vertaler heeft een eed afgelegd bij de rechtbank. De vertaler is daardoor bevoegd om middels een handtekening en stempel te verklaren dat een vertaling naar waarheid en beste kunnen is verricht en dat de vertaling een waarheidsgetrouwe afspiegeling van het origineel vormt. In het geval van een beëdigde vertaling wordt een kopie van het originele document aan de vertaling gehecht. U ontvangt deze vertaling per post. Op die manier is de vertaling rechtsgeldig, en zal deze geaccepteerd worden door officiële instanties.

Een beëdigde vertaling kunnen we van of naar het Nederlands verzorgen. De meeste beëdigde vertalers in Nederland, zijn namelijk slechts beëdigd om te vertalen vanuit of naar het Nederlands. Indien u graag een beëdigde vertaling wilt van een talencombinatie waar het Nederlands niet in voorkomt, bijvoorbeeld Engels -Duits, kunnen we gebruik maken van een tussenvertaling. De Engelse brontekst zal in dat geval eerst beëdigd vertaald worden naar het Nederlands, en vervolgens wordt die Nederlandse vertaling weer beëdigd naar het Duits vertaald. Op die manier zal uw document ook geaccepteerd worden door officiële instanties.

2017-10-06T13:02:33.9490729Z

Berlinda Hendrikse
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.