Erkend vertaalbureau

Wanneer klanten een beëdigde vertaling voor een officiële instantie in Nederland nodig hebben, vragen zij wel eens aan ons of wij als erkend vertaalbureau bij het IND ingeschreven staan. Als vertaalbureau zelf zijn wij niet erkend of beëdigd, maar dat betekent niet dat wij uw beëdigde vertaling niet kunnen verzorgen. Wij werken namelijk samen met vertalers

Vertaalbureau Snelvertaler voor al uw beëdigde vertalingen.

Wij helpen u graag verder met uw beëdigde vertaling.

die beëdigd zijn door de Nederlandse rechtbank. Dat betekent dat deze vertalers bevoegd zijn om een officieel document te vertalen. De vertaler maakt een één-op-één vertaling van uw document en zet daar vervolgens zijn handtekening onder en plaatst er een stempel op. De vertaling wordt tot slot aan de kopie van het officiële document gehecht en naar u opgestuurd. Hiermee is deze vertaling rechtsgeldig geworden. Uw vertaling zal dan geaccepteerd worden door alle officiële instanties in Nederland. Een apostillestempel of legalisatie is in dit geval niet nodig. Een apostille of legalisatie houdt een extra bevestiging van de rechtbank in dat de vertaler inderdaad ingeschreven staat als beëdigd vertaler. Zie voor meer informatie de website van het IND.

Uiteraard kunnen wij een beëdigde vertaling voor het buitenland ook voor u regelen. Wellicht heeft u dan wel een apostillestempel nodig of moet de vertaling gelegaliseerd worden. Een apostillestempel kunt u bij iedere rechtbank ophalen voor € 20,00 incl. btw en een legalisatie kunt u regelen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Contact

Wanneer u een beëdigde vertaling nodig heeft, of meer informatie in wilt winnen, kunt u ons bellen, het offerteformulier invullen of een e-mail sturen. Onze projectmanagers helpen u graag verder. Uiteraard is alle informatie geheel vrijblijvend en is de offerte gratis.

2017-10-09T08:09:56.3530429Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.