Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Snelvertaler: het vertalen van folders

Op het moment dat u met uw bedrijf de stap maakt uw producten of diensten in het buitenland aan de man te brengen, heeft u waarschijnlijk al een heel proces doorlopen. U heeft onderzoek gedaan naar de markt, weet aan wie u uw product aan de man wilt brengen, en er ligt wellicht al een heel marketingplan klaar. Kortom; u heeft een flinke investering gedaan. U wilt tenslotte dat uw onderneming slaagt! Daarbij zijn de folders die uw potentiële klanten informeren over uw product natuurlijk van groot belang.

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt de vertaling van uw folders

Neem contact met ons op voor meer informatie over het vertalen en opnieuw opmaken van folders.

In deze folders is al veel werk gestoken. De tekst is zorgvuldig opgesteld, en de opmaak is door professionals verzorgd. U bent tenslotte trots op uw product! In het buitenland, of voor uw buitenlandse klanten, wilt u natuurlijk net zo goed voor de dag komen. Een professionele vertaling van uw folder helpt u daarbij.

Onze werkwijze

Snelvertaler werkt uitsluitend met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de taal waar naartoe wordt vertaald. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de vertaler altijd de juiste terminologie zal kiezen en op de hoogte is van de subtiele verschillen in taal, die een wereld van verschil kunnen maken. Daarnaast werken we samen met vertalers die zeer uiteenlopende specialismes hebben; elk van hen weet wat de juiste benadering is voor uw doelgroep. Of u nu een technisch-, medisch- of IT-product aan de man wilt brengen, wij zoeken de juiste match voor uw tekst.

Snelvertaler verzorgt ook de opmaak van uw folder

Het vertalen is natuurlijk nog maar de helft van de uitdaging. Aan de lay-out van uw folder is al veel aandacht besteed, maar op het moment dat uw Nederlandse tekst naar bijvoorbeeld Chinees is vertaald, past het vaak niet meer goed op zijn plaats. Kortom, wellicht is het nodig uw folder opnieuw op te maken. Snelvertaler verzorgt dit graag voor u. In nauwe samenwerking met onze vertalers kunnen onze project managers uw bestanden analyseren en ervoor zorgen dat u uw folder terugkrijgt met de vertaling opgemaakt zoals de originele lay-out. Hiervoor werken wij samen met een professioneel DTP-bureau. Wilt u meer weten over deze service, neemt u dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie inwinnen over onze diensten? Neemt u dan gerust contact op met een van onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord en kunnen het proces met u doornemen. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen, door het offerteformulier in te vullen. Of u kunt uw aanvraag sturen per e-mail. U krijgt dan zo snel mogelijk een offerte toegestuurd.

2019-11-08T15:24:10.3994012Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.