Nederland

De hoogste kwaliteitsstandaarden. Deskundige vertalers. Beproefde processen.

Bij ons ISO 17100- en ISO 9001-gecertificeerde vertaalbureau zijn uw belangrijke vertaalopdrachten in goede handen.

Offerte aanvragen

ISO 17100- en ISO 9001-gecertificeerd vertaalbureau

Wilt u zeker weten dat uw vertaalopdrachten uiterst zorgvuldig en conform strenge voorschriften worden uitgevoerd? Als ISO 17100- en ISO 9001-gecertificeerd vertaalbureau garandeert Snelvertaler u de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Dankzij onze tweevoudige ISO-certificering profiteren onze klanten van …

 • een vlot projectverloop;
 • deskundige vertalers;
 • kwaliteit dankzij het vierogenprincipe;
 • een veilige omgang met uw gevoelige gegevens;
 • duidelijke communicatie.

Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons Nederlandse projectteam helpt u graag verder.

Offerte aanvragen

Laat de bureaucratie aan ons over

De samenwerking met Snelvertaler heeft ons het werk veel makkelijker gemaakt“, aldus een projectmanager van een farmaceutisch bedrijf die ons opdracht gaf om een klinische studie te vertalen, en die erg blij was dat wij alle benodigde documenten over onze ISO-certificering meteen konden aanleveren.

Veel van onze klanten in de medische technologie, de auto-industrie en de machinebouw moeten zich houden aan strenge voorschriften. Daarnaast moeten ze garanderen dat ook hun leveranciers zich houden aan de geldende regels, zoals het minimumloon en kwaliteitsstandaarden.

Bij Snelvertaler halen we dit stroperige bureaucratische werk bij u weg door:

 • 1 keer per jaar een tussentijdse audit te doen
 • 2 keer per jaar interne audits te doen

Onze ISO 9001- en ISO 17100-certificeringen zijn zodoende altijd actueel – en we kunnen onze certificaten op verzoek snel en zonder gedoe per e-mail naar u opsturen. U kunt de certificaten ook zelf downloaden via deze pagina.

ISO 17100: kwaliteitsstandaarden voor vertaaldiensten

ISO 17100 bevat wereldwijd geldende eisen aan kwalitatief hoogwaardige vertaaldiensten en reguleert onder andere het vertaalproces, de kwalificaties van vertalers en een uniforme terminologie.

Voor onze klanten betekent dat:

 • betere communicatie omdat termen precies gedefinieerd zijn;
 • onberispelijke en meervoudig gecontroleerde vertalingen volgens het vierogenprincipe;
 • een veilige omgang met uw gevoelige gegevens.

Door te kiezen voor een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau zijn uw cruciale vertaalprojecten bij ons in goede handen.

Ons ISO 17100-certificaat bekijken

ISO 9001: kwaliteitsmanagement

De internationaal erkende norm ISO 9001 definieert de minimumeisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en staat in het teken van rendabele, marktgerichte en duurzame bedrijfsprocessen.

Dankzij geoptimaliseerde processen besparen we tijd en kosten, wat weer ten goede komt aan onze vertaalklanten.

Onze klanten profiteren zodoende van de volgende voordelen:

 • beproefde en geoptimaliseerde processen
 • rechtszekerheid bij uw vertaalprojecten
 • een vlot projectverloop en een tijdige levering

Dankzij onze ISO 9001-certificering kunnen we u een eersteklas vertaalservice aanbieden met uitstekende resultaten, waarbij uw eisen en uw tevredenheid centraal staan.

Ons ISO 9001-certificaat bekijken

Veelgestelde vragen

Mogen wij bij Snelvertaler audits uitvoeren?

Jazeker. Wij zijn ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd, zijn ILO-conform en houden ons aan het minimumloon. Uw auditoren zijn na aanmelding vooraf van harte welkom om controles uit te voeren bij ons op locatie.

Wij hebben kopieën van jullie ISO-certificeringen nodig. Is dat mogelijk?

Ja, uiteraard. We sturen u per e-mail graag een actueel exemplaar van onze ISO 9001- en ISO 17100-certificaten toe. Neem hiervoor contact op met ons team. U kunt de certificaten ook zelf downloaden via deze pagina.

Heeft u een vertaling door een ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau nodig? Snelvertaler heeft vestigingen in Nederland en Vlaanderen en voorziet grote bedrijven al meer dan 20 jaar van hoogwaardige vertalingen.

Offerte aanvragen