Nederland

Vertaalbureau Almere

Het eerste kantoor van vertaalbureau Snelvertaler is gevestigd in Almere. Het motto van onze stad is: “Het kán in Almere!”. Wij doen er ons uiterste best voor om dit motto na te leven. Door middel van onze jarenlange expertise, ons grote vertalersbestand met moedertaalsprekers en experts uit een grote reeks vakgebieden en onze nauwkeurige begeleiding tijdens het vertaalproces, zorgen wij ervoor dat uw tekst, onafhankelijk van het vakgebied of talencombinatie, snel en vakkundig vertaald wordt.

Uw doel is ons doel

Service en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze projectmanagers begeleiden het vertaalproces van begin tot eind en zij zijn dan ook uw aanspreekpunt gedurende de volledige duur van uw project. De expertise van onze vertalers, moedertaalsprekers van uw doeltaal, zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een korte deadline of een ingewikkelde tekst. Wij doen er alles aan om uw wensen te realiseren. Uw doel is tijdens het vertaalproces ook ons doel. En, een vertaling is voor ons pas af als u tevreden bent.

Vertaalbureau Almere: Onze werkwijze

Wij handelen alle vertaalprojecten digitaal af. Mocht u een document alleen op papier bezitten en geen scanner tot uw beschikking hebben, dan kunt u uiteraard ook een afspraak maken om bij ons op kantoor langs te komen. Wij scannen het document dan voor u in en sturen u vervolgens per e-mail de offerte toe.
De voertaal bij ons op kantoor is Nederlands, maar op ons kantoor in Almere werken ook projectmanagers die Engels, Deens, Duits, Fins, Frans, Noors en Zweeds spreken. Al onze kantoren werken nauw samen en daardoor beschikken wij over een enorme database met vertalers.

Expertise

U kunt bij ons terecht voor een vertaling van bijvoorbeeld een technische handleiding of een juridisch contract, maar ook voor een beëdigde vertaling van uw diploma of medisch attest. Wij voorzien ook in tolkdiensten en ondersteunen talloze ondernemingen bij internationalisatie.

Binnen 5 minuten weet u wat de prijs is voor uw vertaalopdracht

Krijg binnen 5 minuten een offerte

De Almeerse klanten van Snelvertaler weten het snelst waar ze qua kosten aan toe zijn als zij onze vernieuwde en unieke offertemodule voor vertalingen gebruiken.

Het proces voor het inschatten van de prijs van uw opdracht is heel simpel:

  1. Upload de te vertalen bestanden aan en geef ook op in welke taal deze is opgesteld, wij noemen dit de brontaal
  2. Geef aan welke sector uw vertaling toe behoort, of laat onze projectmanager dit voor u beslissen
  3. Vertel ons in welke taal of talen u uw vertaling aangeleverd wil hebben.
  4. Ons offertesysteem berekent uw mogelijkheden, op basis van de hoeveelheid woorden en uw gewenste levertijd tonen wij u een aantal opties waarbij wij u altijd de scherpste prijs bieden.
  5. U kiest of u meteen wil bestellen of een offerte wil ontvangen.
  6. U vult het land in vanuit waar u uw bestelling doet.
  7. Vul alle benodigde gegevens in zoals uw naam, e-mail en adresgegevens en gaat akkoord met onze algemene voorwaarden
  8. U klikt op verzenden en volgt eventueel de betaalinstructies op.

Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling en gaan onze projectmanagers en vertalers meteen aan de slag, wij nemen contact met u op als dat nodig is en zorgen ervoor dat uw vertaling binnen de u aangevraagde termijn is voltooid.

Heeft u nog meer vragen?

Wij hopen van harte dat wij door deze post uw vraag hebben beantwoord, mocht dat niet zo zijn, kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Is uw vraag dan nog steeds niet beantwoord, neem dan contact met ons op, u doet dat door onze contactpagina te bezoeken en ons formulier in te vullen, of te bellen met een van onze kantoren, natuurlijk vindt u de telefoonnummers van onze andere kantoren daar ook.

Adresgegevens

Vertaalbureau Almere – Snelvertaler

Adres:
Rooseveltweg 11E,
Almere,
Flevoland,
1314SJ,
Nederland
Telefoon: +31365348910
E-mail: info@snelvertaler.nl