Nederland

Vertaalbureau Amsterdam

Ons vertaalbureau in Amsterdam

Bij ons vertaalbureau in Amsterdam kunt u terecht voor al uw vertaalopdrachten. Van het vertalen van boeken en brieven tot adoptiepapieren en doktersverklaringen en alles daar tussenin, u kunt van ons een snelle en accurate vertaling in vrijwel iedere talencombinatie verwachten.

Vakgebieden

Ons vertaalbureau is thuis in elk vakgebied. Wat voor tekst u ook wilt laten vertalen, wij vinden de juiste specialist. Beëdigde vertalingen of vertalingen die geheimhouding behoeven zijn geen probleem voor ons vertaalbureau. Wij zijn gewend om onder tijdsdruk te werken met inachtneming van discretie. Door onze jarenlange expertise en een groot opgebouwd bestand van vertalers kunnen wij voor vrijwel elke talencombinatie een vertaler vinden. Voor een overzicht van de talen die wij bieden verwijzen wij u naar ons talenaanbod.

Tolkdiensten

Wij zijn u ook graag van dienst met het verzorgen van een tolk. Ons bestand aan tolken omvat meer dan tweeduizend simultaantolken en gesprekstolken in binnen- en buitenland en in (bijna) alle talen. Wij zorgen ervoor dat er altijd een deskundige tolk wordt ingezet die zo dicht mogelijk bij u in de buurt woont. Op die manier voorkomt u te hoge kosten van transport en verblijf.

Snel de juiste vertaling

Omdat onze vertalers thuis zijn op het vakgebied waarbinnen ze vertalen zijn wij sneller dan andere vertaalbureaus. Voor het vertalen van juridische documenten schakelen wij iemand in die juridisch onderlegd is, en voor wetenschappelijke documenten of marketingtekst geldt hetzelfde. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een tekst niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook zo snel mogelijk weer bij u terug is.

Krijg binnen 5 minuten een offerte

Binnen 5 minuten weet u wat de prijs is voor uw vertaalopdracht

De Amsterdamse klanten van Snelvertaler weten het snelst waar ze qua kosten aan toe zijn als zij onze vernieuwde en unieke offertemodule voor vertalingen gebruiken.

Het proces voor het inschatten van de prijs van uw opdracht is heel simpel:

  1. Upload de te vertalen bestanden aan en geef ook op in welke taal deze is opgesteld, wij noemen dit de brontaal
  2. Geef aan welke sector uw vertaling toe behoort, of laat onze projectmanager dit voor u beslissen
  3. Vertel ons in welke taal of talen u uw vertaling aangeleverd wil hebben.
  4. Ons offertesysteem berekent uw mogelijkheden, op basis van de hoeveelheid woorden en uw gewenste levertijd tonen wij u een aantal opties waarbij wij u altijd de scherpste prijs bieden.
  5. U kiest of u meteen wil bestellen of een offerte wil ontvangen.
  6. U vult het land in vanuit waar u uw bestelling doet.
  7. Vul alle benodigde gegevens in zoals uw naam, e-mail en adresgegevens en gaat akkoord met onze algemene voorwaarden
  8. U klikt op verzenden en volgt eventueel de betaalinstructies op.

Hierna ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling en gaan onze projectmanagers en vertalers meteen aan de slag, wij nemen contact met u op als dat nodig is en zorgen ervoor dat uw vertaling binnen de u aangevraagde termijn is voltooid.

Heeft u nog meer vragen?

Wij hopen van harte dat wij door deze post uw vraag hebben beantwoord, mocht dat niet zo zijn, kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Is uw vraag dan nog steeds niet beantwoord, neem dan contact met ons op, u doet dat door onze contactpagina te bezoeken en ons formulier in te vullen, of te bellen met een van onze kantoren, natuurlijk vindt u de telefoonnummers van onze andere kantoren daar ook.

Snelvertaler | Vertaalbureau Amsterdam

Herengracht 458
1017 CA Amsterdam

020 – 369 74 12