Nederlands – Servisch vertaalbureau Snelvertaler

Vertalingen van het Nederlands naar het Servisch zijn regelmatig nodig in het bedrijfsleven, maar ook privé. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vertalen van zakelijke documenten zoals folders, contracten of uw zakelijke website en in de privésfeer het vertalen van geboorte- en trouwaktes. In al deze gevallen is er natuurlijk behoefte aan vertalingen. Hiervoor kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler. Wij verzorgen vertalingen van hoge kwaliteit. Ook beëdigde vertalingen en tolkdiensten behoren tot de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Snelvertaler zet uitsluitend professionele vertalers in die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Dit houdt in dat zij gediplomeerd vertaler zijn met ervaring. Bovendien selecteren wij voor elk project de juiste specialist. Of u nu commerciële teksten wilt laten vertalen of teksten op medisch of juridisch gebied, wij zoeken de juiste match voor uw tekst.

2017-08-23T10:19:54.5183709Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.