Vertalingen Nederlands – Spaans

Als u zaken gaat doen in Spanje, uw onderneming uit wilt breiden of in Spanje een tweede huis gaat kopen is het belangrijk dat u uw zaken op orde heeft. Daarbij hoort vaak het aanleveren van documenten in het Spaans, soms zelfs beëdigd. Ook kan het noodzakelijk zijn Spaanse teksten naar het Nederlands te vertalen. Snelvertaler is u hierbij graag van dienst, vanuit onze Nederlandse kantoren die nauw samenwerken met de projectmanagers van ons filiaal in Madrid. Op die manier selecteren wij de vertaler die bij u en uw project past.

Nederlands-Spaanse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Snelvertaler helpt ut graag verder met uw vertaling Nederlands-Spaans.

Onze expertise en kwaliteit

Onze professionele vertalers hebben jarenlange ervaring in het vertaalvak. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat houdt in dat wij medische teksten uitsluitend laten behandelen door medisch vertaalspecialisten, juridische teksten aan onze juridische vertalers voorleggen en marketing gerichte teksten voorleggen aan onze HRM-specialisten. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling met inachtneming van het juiste jargon en een passende stijl voor uw vakgebied.

Meer weten?

Dat een vertaling van hoogwaardige kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen wij van vertaalbureau Snelvertaler u graag. Een vrijblijvende prijsopgave kunt u aanvragen via het offerteformulier op de website of door ons uw document te e-mailen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Wij helpen u graag verder.

2017-10-19T14:24:57.4329579Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.