Zweedse vertalingen door moedertaalsprekers

Zweden is een geliefd land bij veel Nederlanders. De Zweden zijn een vriendelijk volk met een doelgerichte mentaliteit. De zakelijke verbanden tussen Zweden en Nederland worden steeds intensiever, maar de taalbarrière die moet worden overbrugd blijft bestaan. Hiervoor kunt u echter gebruik maken van onze vertaalservices.

Vanuit ons kantoor in Stockholm besturen wij een uitgebreid netwerk van professioneel geschoolde vertalers met Zweeds als moedertaal die woonachtig zijn in Zweden. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de politiek en economie in het land en van de nieuwste taalveranderingen. Zo krijgt u van ons een vertaling die in overeenstemming is met het huidige taalgebruik en de nieuwste spellingsregels.

Gespecialiseerde vertalers voor elk vakgebied

Onze vertalers zijn niet alleen Zweedse moedertaalsprekers, ze zijn ook gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Naast juridische en literaire vertalers kunnen wij u ook experts op het gebied van sport, toerisme, cultuur, geschiedenis, politiek, EU-onderwerpen, media, journalistiek, etc. bieden. Hierdoor vinden wij altijd de juiste match met uw tekst en heeft u de vertaling binnen een kort tijdsbestek weer in huis.

2017-05-29T08:00:45.9723291Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.