Vertaalbureau Engels–Afrikaans

Wanneer u uw zakenonderneming uitbreidt naar Zuid-Afrika, zult u merken dat het niet al te moeilijk is u daar verstaanbaar te maken. Een groot gedeelte van de Zuid-Afrikaanse bevolking spreekt Engels en het Afrikaans is een dochtertaal van het Nederlands die goed verstaanbaar is voor Nederlandssprekenden. Het kan echter toch voorkomen dat u vertalingen van zakelijke documenten nodig heeft. Uiteraard is het bij contracten en andere juridische documentatie van groot belang dat er niets verloren gaat in de vertaling. Ook voor uw folders en brochures is het natuurlijk belangrijk over een vertaling te beschikken die rekening houdt met de lokale cultuur.

Vertalingen op maat

Engels-Afrikaanse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Voor vrijwel ieder vakgebied een geschikte vertaler. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Vertaalbureau Snelvertaler helpt u graag verder met vertalingen Engels-Afrikaans. Wij werken uitsluitend met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. In dit geval betekent dat dus dat de vertaler het Engels zeer goed beheerst, en het Afrikaans als moedertaal spreekt. Op deze wijze zorgen we dat de boodschap goed overkomt in de vertaling doordat de vertaler bekend is met het kader van het publiek waarvoor de tekst bedoeld is. Onze vertalers zijn daarnaast ook gespecialiseerd in vele verschillende onderwerpen. Wanneer u bijvoorbeeld medische teksten wilt laten vertalen, hebben wij een vertaler klaar staan die zich enkel met dit soort teksten bezighoudt. Ook hebben we vertalers die zich gespecialiseerd hebben in juridische teksten, commerciële teksten of toeristische teksten. Overlegt u gerust met een van onze projectmanagers wat de mogelijkheden zijn voor uw project.


2017-10-11T13:38:44.6184226Z

Mara Pieksma
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.