Vertaalbureau Engels–Maleis

Maleisië was vroeger een Britse kolonie. De meeste inwoners van Maleisië beheersen het Engels dan ook goed. De talen zijn taalkundig gezien niet aan elkaar verwant. Het Maleis is onderdeel van de Austronesische talenfamilie waar het Engels deel uitmaakt van de Indo-Europese talenfamilie. Door de koloniale achtergrond heeft het Engels toch zijn stempel achter gelaten in Maleisië. Hoewel sinds 1974 in heel het land het Maleis als enige officiële taal is bestempeld, speelt het Engels nog ene grote rol op professioneel en commercieel niveau. Toch is het, voornamelijk met zakendoen, belangrijk om uw documenten te vertalen.

Gespecialiseerde moedertaalsprekers

Al onze vertalers voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. Ten eerste zijn onze vertalers altijd moedertaalsprekers van de doeltaal. Daarnaast hebben onze vertalers zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Voor uw betreffende vakgebied zullen wij dan ook een vertaler inzetten die hier ervaring mee heeft. Hierbij kunt u denken aan medisch, juridisch en technisch, maar ook voor commerciële en literaire teksten hebben wij de juiste experts in huis.

Vragen en meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze projectmanagers. Zij staan u iedere werkdag graag telefonisch te woord. Ook kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Dat kunt u doen via het offerteformulier of door ons het te vertalen document te e-mailen.

2017-01-18T11:04:13.1236799Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.