Vertaalbureau Engels - Servisch

Bij het zakendoen over de grens is het vaak noodzakelijk bepaalde documenten te laten vertalen. In veel gevallen zult u zich kunnen bedienen van de internationale voertaal, het Engels, maar voor arbeidscontracten, brochures en bijvoorbeeld uw website kan het een vereiste zijn deze toch in de lokale taal te vertalen. In Servië kan dat voor wat verwarring zorgen; er worden diverse talen gesproken in het land, zoals Servisch, Albanees en Hongaars. U doet er dan ook goed aan professioneel advies in te winnen en vervolgens in zee te gaan met een gespecialiseerd vertaalbureau.

Onze werkwijze

Ons vertaalteam adviseert u graag verder over de mogelijkheden voor uw vertaling. Dagelijks vertalen wij meer dan 200.000 woorden naar diverse talen. Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Vaak zijn zij ook woonachtig in het land, waardoor zij goed op de hoogte zijn van de juiste nuances in het taalgebruik. Daarnaast zijn onze vertalers gespecialiseerd in vele verschillende vakgebieden. Of u nu medische, juridische, technische culturele of commerciële teksten heeft die vertaald moeten worden, wij hebben de juiste specialist in huis.

2017-05-12T10:58:57.8981424Z

Berlinda Hendrikse
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.