Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels - Servisch

Bij het zakendoen over de grens is het vaak noodzakelijk bepaalde documenten te laten vertalen. In veel gevallen zult u zich kunnen bedienen van de internationale voertaal, het Engels, maar voor arbeidscontracten, brochures en bijvoorbeeld uw website kan het een vereiste zijn deze toch in de lokale taal te vertalen. In Servië kan dat voor wat verwarring zorgen; er worden diverse talen gesproken in het land, zoals Servisch, Albanees en Hongaars. U doet er dan ook goed aan professioneel advies in te winnen en vervolgens in zee te gaan met een gespecialiseerd vertaalbureau.

Onze werkwijze

Ons vertaalteam adviseert u graag verder over de mogelijkheden voor uw vertaling. Dagelijks vertalen wij meer dan 200.000 woorden naar diverse talen. Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Vaak zijn zij ook woonachtig in het land, waardoor zij goed op de hoogte zijn van de juiste nuances in het taalgebruik. Daarnaast zijn onze vertalers gespecialiseerd in vele verschillende vakgebieden. Of u nu medische, juridische, technische culturele of commerciële teksten heeft die vertaald moeten worden, wij hebben de juiste specialist in huis.

2019-10-30T16:44:17.8498525Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.