Engels – Zweedse vertalingen van hoge kwaliteit

Voor een snelle, kwalitatief hoogwaardige vertaling van het Engels naar het Zweeds bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Als één van de weinige vertaalbureaus hebben wij meerdere kantoren in de belangrijkste Europese landen. Zo werken wij in Zweden vanuit Stockholm, Göteborg en Norberg. In deze vestigingen sturen kleine teams een hecht netwerk aan van professionele vertalers die het Zweeds als moedertaal hebben. Bovendien zijn alle bij ons aangesloten vertalers woonachtig in Zweden. U krijgt dus gegarandeerd een vertaling in hedendaags Zweeds.

Specialisaties in talloze onderwerpen

Onze vertalers hebben zich stuk voor stuk gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. U kunt dus bij ons terecht voor een vertaling van een Engelse tekst over elk mogelijk onderwerp. Denkt u daarbij aan politiek, sport, industrie, journalistiek, geschiedenis, literatuur, toerisme, het klimaat, enzovoorts. In ons netwerk beschikken wij altijd over een hooggekwalificeerde vertaler die verstand heeft van het onderwerp van uw Engelse tekst.

2017-08-03T12:51:36.9461224Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.