Vertaalbureau Frans – Engels

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt al uw vertalingen Frans Engels

Ook voor Frans-Engelse vertalingen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn u graag van dienst bij het vertalen van teksten vanuit het Frans naar het Engels. Dit is vaak noodzakelijk omdat de zakelijke betrekkingen tussen deze twee landen intensief zijn en de talen veel van elkaar verschillen. Als stelregel hanteren wij dat vertalers de moedertaal als doeltaal hebben. Aan uw vertaling zal dus een vertaler werken die het Engels als moedertaal heeft. Hierbij maken wij uiteraard onderscheid tussen het Brits-Engels en het Amerikaans-Engels. De vertalers hebben daarnaast ook een uitstekende kennis van de brontaal, in dit geval het Frans, en zijn bovendien gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Op die manier kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling, wat ons belangrijkste streven is.

Ervaringsgebieden

In de loop der jaren heeft vertaalbureau Snelvertaler een uitgebreid netwerk van vertalers opgebouwd die niet alleen veel ervaring hebben met het vertalen van teksten, maar zich ook hebben ontwikkeld binnen bepaalde vakgebieden. Zo hebben we vertalers die ervaren zijn in het vertalen van financiële of juist medische teksten. Ons vertaalbureau heeft bij elk vakgebied een geschikte en ervaren vertaler voor u klaarstaan. Zo kunt u erop rekenen dat u een perfect vertaalde tekst van ons ontvangt.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden of wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? U kunt eenvoudig contact opnemen met een van onze projectmanagers. Zij staan u met alle plezier te woord en helpen u graag met eventuele vragen. Ook voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte kunt u bij ons terecht. Vul het offerteformulier op de website in of e-mail ons de te vertalen tekst en u krijgt van ons binnen het uur een offerte terug!

2017-05-29T07:50:27.4065715Z

Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.