Vertaalbureau Frans–Duits

Doordat Duitsland en Frankrijk buurlanden zijn en er ook nog eens zowel Frans als Duits wordt gesproken in de diverse landen die aan beide landen grenzen, hebben de talen ontzettend veel met elkaar te maken. Bovendien zijn de talen, samen met Engels, wellicht de belangrijkste talen binnen de Europese Unie. Zowel door de politieke belangen als door zakelijke contacten komen de talen vaak met elkaar in aanraking. Er wordt dan ook meer dan eens gevraagd om een vertaling vanuit het Frans naar het Duits of andersom. Voor deze vertaling bent u bij ons vertaalbureau aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met beide talen en doordat wij een ruim netwerk met vertalers hebben opgebouwd, kunnen we voor elke klus de juiste vertaler uitkiezen. Bovendien kunt u er bij ons zeker van zijn dat alles tot in de perfectie uitgevoerd wordt.

Gespecialiseerde vertalers

Wij werken samen met gespecialiseerde vertalers . Zo hebben wij experts in huis die zich enkel bezig houden met het vertalen van toeristische teksten over Frankrijk of vertalers die vooral uitblinken in het vertalen van juridische documenten. Er zijn echter ook vertalers beschikbaar die zich gespecialiseerd hebben in commerciële teksten. Voor vrijwel ieder vakgebied en voor iedere soort tekst is er wel een vertaler beschikbaar die zich hierin gespecialiseerd heeft. Zo bent u verzekerd van een direct inzetbaar eindresultaat. Overigens hebben onze vertalers de doeltaal van de vertaling altijd als moedertaal. Uit ervaring weten we namelijk dat de vertaling op deze wijze het beste tot zijn recht komt.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? U kunt nu geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kunt u doen door het offerteformulier op onze website in te vullen of door ons een e-mail te sturen met daarin het te vertalen document, onder vermelding van de talencombinatie Frans – Duits en de gewenste retourdatum.


Meer informatie:

2017-01-18T07:54:33.8779161Z

Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.