Vertaalbureau Duits - Ests

Voor vertalingen van het Duits naar het Ests en andersom kunt u terecht bij onze vertaalexperts. Of u de vertaling nu in een zakelijke of persoonlijke context nodig heeft, wij zijn u graag van dienst met vertalingen op elk vakgebied.

Onze werkwijze

Al onze vertalers hebben zich gespecialiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld vertalers die experts zijn op medisch gebied, andere vertalers hebben zich weer toegelegd op het vertalen van toeristische, juridische of technische teksten. Dat komt vanzelfsprekend de kwaliteit van de vertalingen ten goede. Bovendien spreken onze gediplomeerde en ervaren vertalers altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal.Onze projectmanagers kunnen in ons vertalersbestand binnen korte tijd de juiste match voor uw vertaalproject vinden.

Een vrijblijvende offerte

U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen. Het enige dat u hoeft te doen, is een e-mail naar ons sturen met de brontekst onder vermelding van de talencombinatie en eventueel een deadline. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk geheel vrijblijvend een offerte van ons krijgt toegestuurd. Uiteraard kunt u ook het offerteformulier invullen. Mocht u aanvullende informatie nodig hebben, neem dan even contact op met één van onze medewerkers.

2017-01-18T09:01:55.6940573Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.