Snel een correcte Duits – Franse vertaling

Duits-Franse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Wij helpen u graag verder met uw vertaling Duits-Frans.

Wilt u snel de beste vertaling van het Duits naar het Frans? Dan neemt u contact op met algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Ons vertaalwerk kenmerkt zich door snelheid, precisie en hoogwaardige kwaliteit.

Het Frans van de Fransen

Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit kantoren in diverse Europese landen. Voor vertalingen naar het Frans maken wij gebruik van onze vestiging in Parijs. Van daaruit onderhouden wij een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers en vertaalsters die het Frans als moedertaal hebben en in Frankrijk woonachtig zijn. Dat betekent dat uw Duitse tekst zal worden vertaald door iemand die op de hoogte is van het hedendaags Frans. Met andere woorden: u krijgt een tekst in het Frans van de Fransen.

Specialisaties op verschillende deelterreinen

Wij beperken ons niet tot het alledaagse Frans. Daarom hebben wij vertalers in ons bestand die zich stuk voor stuk gespecialiseerd hebben op bepaalde deelterreinen. Zo werken wij met juridische vertalers, technische vertalers, medische vertalers en literaire vertalers. Ook kunnen wij vertalers inschakelen die thuis zijn op het terrein van politiek, economie, sport, toerisme, verkeer en vervoer, gastronomie (wijn!), milieu, de EU, mode, enzovoorts. Het onderwerp van uw vertaling zit er ook vast bij! Kijk opde pagina Vakgebieden voor meer informatie of neem direct contact op met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder, ook met uw offerteaanvraag en de mogelijkheden voor uw opdracht.

2017-05-29T07:52:22.1765072Z

Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.