Duits – Servisch vertaalbureau

Duits en Servisch komen elkaar vaak tegen in het dagelijks leven. Dat gebeurt niet alleen door toerisme en doordat de grenzen op politiek gebied in Europa steeds meer vervagen, maar ook doordat er vanuit West-Europa steeds meer zaken wordt gedaan met Oost-Europa. Vertalingen zijn daarom van groot belang. Voor goede kwalitatieve vertalingen kunt u altijd terecht bij ons vertaalbureau.

Vertalers met specifieke talenten

Wij werken uitsluitend met professionele en gediplomeerde vertalers die uitgebreide ervaring hebben opgedaan in hun vakgebied. Zij zijn ook altijd moedertaalspreker van de doeltaal. Onze projectmanagers kennen ons vertalersbestand van binnen en van buiten, zodat zij binnen korte tijd de meest geschikte persoon kunnen inschakelen. U kunt erop vertrouwen een gebruiksklare vertaling van dezelfde kwaliteit als het brondocument te ontvange.

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, over onze vertalers of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze projectmanagers. Zij zijn elke werkdag bereikbaar en zullen u graag verder helpen met al uw vragen en problemen. Door het te vertalen document naar ons te e-mailen of het offerteformulier op onze website in te vullen, kunt u er bovendien voor zorgen dat u, geheel vrijblijvend, een offerte krijgt toegestuurd.

2017-01-18T08:15:46.3701526Z

Daphne Werner
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.