Duits – Servisch vertaalbureau

Duits en Servisch komen elkaar vaak tegen in het dagelijks leven. Dat gebeurt niet alleen door toerisme en doordat de grenzen op politiek gebied in Europa steeds meer vervagen, maar ook doordat er vanuit West-Europa steeds meer zaken wordt gedaan met Oost-Europa. Vertalingen zijn daarom van groot belang. Voor goede kwalitatieve vertalingen kunt u altijd terecht bij ons vertaalbureau.

Vertalers met specifieke talenten

Wij werken uitsluitend met professionele en gediplomeerde vertalers die uitgebreide ervaring hebben opgedaan in hun vakgebied. Zij zijn ook altijd moedertaalspreker van de doeltaal. Onze projectmanagers kennen ons vertalersbestand van binnen en van buiten, zodat zij binnen korte tijd de meest geschikte persoon kunnen inschakelen. U kunt erop vertrouwen een gebruiksklare vertaling van dezelfde kwaliteit als het brondocument te ontvange.

Vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, over onze vertalers of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze projectmanagers. Zij zijn elke werkdag bereikbaar en zullen u graag verder helpen met al uw vragen en problemen. Door het te vertalen document naar ons te e-mailen of het offerteformulier op onze website in te vullen, kunt u er bovendien voor zorgen dat u, geheel vrijblijvend, een offerte krijgt toegestuurd.

2017-01-18T08:15:46.3701526Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.