Vertaalbureau Turks – Duits

Wij zijn u graag van dienst met een kwalitatief hoogwaardige vertaling van uw Duitse tekst naar het Turks. Al jarenlang leveren wij snelheid, service en kwaliteit voor particulieren, bedrijven en overheden. Geen vertaalopdracht is te klein of te groot voor ons. Wilt u in Turkije een bedrijf starten of een tweede huis kopen? Wij vertalen alle papieren voor u. Turkssprekend personeel aannemen of beter contact onderhouden met uw Turkse klanten en leveranciers? Ook dit verzorgen wij graag. Of het nu gaat om officiële documenten of voor de tekst op een geboortekaartje: wij regelen het voor u.

Onze werkwijze

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde vertalers die tevens moedertaalspreker zijn van het Turks. Bovendien hebben onze vertalers zich gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat een specialist aan uw tekst werkt, degene met de meeste kennis in huis van het onderwerp. Van een handleiding tot een webtekst, van een voetbalverslag tot een woonvergunning: er is geen vakgebied denkbaar waar onze vertalers geen ruime ervaring in hebben opgedaan.

2017-06-28T11:00:23.4454440Z

Mara Pieksma
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.