Vertaalbureau Duits-Engels

Duits-Engels vertaalbureau Snelvertaler

Ook een Duits-Engelse vertaling verzorgen we graag voor u.

Vertaalbureau Snelvertaler handelt uw vertaalverzoek naar het Engels snel en deskundig af. Vertalen doen wij altijd standaard naar het Brits-Engels. Mocht u een Amerikaans-Engelse vertaling nodig hebben, dan kunt u dat uiteraard aangeven. Wij hebben namelijk ook moedertaalsprekers daarvan in onze database.

Onze Duits-Engelse vertalers

Onze vertalers hebben zich allemaal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo hebben we vertalers in onze database die uw medische of juridische vertaling verzorgen, maar we hebben ook vertalers die bijvoorbeeld weer gespecialiseerd zijn in het vertalen van commerciële of toeristische teksten. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat de juiste vertaler voor uw tekst geselecteerd wordt. Op die manier kunt u uitgaan van een uitstekende kwaliteit.
Naast reguliere vertalingen, verzorgen we ook beëdigde vertalingen. Hiervoor selecteren we dan een beëdigd vertaler die een stempel en handtekening op de vertaling zet. Op die manier zal deze geaccepteerd worden door alle officiële instanties. Mocht u een tolk nodig hebben, dan kunnen wij u ook verder helpen.


Lees hier meer over Duits-Engelse vertalingen:

2017-10-11T12:53:14.2846380Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.