Vertaalbureau Duits-Engels

Duitse vlag op buttonformaat

Ook een Duits-Engelse vertaling verzorgen we graag voor u.

Vertaalbureau Snelvertaler handelt uw vertaalverzoek naar het Engels snel en deskundig af. Vertalen doen wij altijd standaard naar het Brits-Engels. Mocht u een Amerikaans-Engelse vertaling nodig hebben, dan kunt u dat uiteraard aangeven. Wij hebben namelijk ook moedertaalsprekers daarvan in onze database.

Onze Duits-Engelse vertalers

Onze vertalers hebben zich allemaal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo hebben we vertalers in onze database die uw medische of juridische vertaling verzorgen, maar we hebben ook vertalers die bijvoorbeeld weer gespecialiseerd zijn in het vertalen van commerciële of toeristische teksten. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat de juiste vertaler voor uw tekst geselecteerd wordt. Op die manier kunt u uitgaan van een uitstekende kwaliteit.

Naast reguliere vertalingen, verzorgen we ook beëdigde vertalingen. Hiervoor selecteren we dan een beëdigd vertaler die een stempel en handtekening op de vertaling zet. Op die manier zal deze geaccepteerd worden door alle officiële instanties. Mocht u een tolk nodig hebben, dan kunnen wij u ook verder helpen.

Waarom we goedkoper zijn

Speciaal voor ons vertaalbureau ontwikkelde software zorgt ervoor dat zaken als administratie en facturering via een geautomatiseerd proces verlopen. Dat drukt onze kosten en dus ook die van u. Daarnaast gaat geen tijd en aandacht verloren aan bijzaken, maar kunnen wij ons concentreren op uw vertaling. Dankzij deze efficiënte manier van werken, zijn wij niet alleen snel en goedkoop, maar kunnen wij vertalingen afleveren van de allerhoogste kwaliteit.

Specialisaties in verschillende onderwerpen

U kunt dus bij ons terecht voor de vertaling van een juridische tekst, maar ook een Duitse tekst rond een politiek thema of over sport vertalen wij snel in correct Engels. Ook kunt u denken aan onderwerpen als toerisme, geschiedenis, het koningshuis, natuur en milieu, verkeer en vervoer, lucht- en scheepvaart, industrie, landbouw, enzovoort. Wij beschikken over Engelse vertalers die op de meest uiteenlopende terreinen vertaalervaring hebben opgedaan.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Schnellübersetzer Keulen

Siegburger Straße 229
D-50679 Köln
+49 221 3975 7892
Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3514 5428

Fasttranslator Pasadena, CA

117 E Colorado Blvd
Suite 600
PasadenaCA 91105
+1 323 375 1153
Dublin
93 St Stephen's Green
Dublin 2 D02 W863
Dublin City Centre
Ireland
+353 1 526 2789

2018-01-03T12:57:23.0023727Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.