Wordcloud personeelszaken

Voor alle vertalingen op het gebied van HRM bent u bij ons aan het juiste adres.

Vertalingen op het gebied van personeelszaken/HR

Vertalingen op het gebied van personeelszaken/HR zijn een hoofdstuk op zich. Voor het vertalen van een pensioenregeling (bijv. in het Engels) is volstrekt andere vakspecifieke kennis nodig dan voor het vertalen van een psychologisch profiel in het kader van een beoordeling. Voor een geslaagde vertaling van een pensioenregeling of andere verzekeringstechnische documenten moet de vertaler bekend zijn met dienovereenkomstige wetteksten en deze begrijpen. Vertalers van werknemersprofielen of beoordelingen moeten daarentegen onder meer kennis hebben van psychologie en gedragsleer.

Zo vertalen wij voor onze klanten bijvoorbeeld personeelshandboeken, pensioenregelingen, beoordelingsprotocollen, getuigschriften, arbeidsovereenkomsten, salarisstudies, sociale jaarverslagen en OR-rapportages.

Voorbeeld van een project: Vertaling van een personeelshandboek voor prestatiemanagement

Voor een grote ingenieursfirma hebben wij een personeelshandboek voor prestatiemanagement vertaald. De opdracht had een omvang van 30.000 woorden (ongeveer 100 pagina's). De hamvraag was hoe er dankzij een goed samenspel van leidinggevenden en werknemers optimale resultaten kunnen worden behaald en wie over welke competenties moet beschikken om die gewenste resultaten ook daadwerkelijk te behalen.

Het betrof een vertaling van het Nederlands naar het Duits en vergde nauwe samenwerking met de opdrachtgever om de ondernemingsspecifieke processen naar het Duits te kunnen overbrengen. Na vijftien werkdagen kon de opdracht succesvol worden afgerond.

Zodoende nemen wij graag uw andere, aan personeelsmanagement gerelateerde vertalingen voor onze rekening. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of via ons offerteformulier. Wij horen graag van u!


Lees meer:

2017-12-19T17:19:31.8934565Z

Marjolein Garcia Lucena
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.