Hongaarse vertalingen

Hongaars vertaalbureau Snelvertaler

Uw vertaling naar het Hongaars regelen wij snel voor u. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons de te vertalen tekst per e-mail sturen. Na ontvangst van de tekst, ontvangt u zo snel mogelijk (doorgaans binnen een uur) een offerte van een van onze projectmanagers.

Behalve een vermelding van de taal waarin u de vertaling wenst, ontvangen wij bij de offerte-aanvraag ook graag uw deadline zodat wij onze offerte daarop kunnen aanpassen. Een vertaling vanuit het Hongaars kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Wanneer u onzeker bent over de taal van het brondocument dat u wilt laten vertalen, dan kunnen onze projectmanagers u daar over informeren.

De Hongaarse vertalingen worden uitgevoerd door professionele vertalers met het Hongaars als moedertaal, die tevens vele jaren ervaring als vertaler hebben. De teksten worden vertaald conform de brontekst. Waar mogelijk wordt de vertaling in hetzelfde formaat als de brontekst aangeleverd. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Ons Hongaars vertaalbureau

Bij ons kunt u terecht voor Hongaarse vertalingen op alle vakgebieden. Behalve financieel, technisch, medisch en commercieel vertaalwerk kan ons vertaalbureau ook voorzien in beëdigd vertaalwerk en (rechtbank)tolken. Wij zetten voor ieder soort tekst een specialistische vertaler in die thuis is in het onderwerp.

2017-05-29T07:54:29.4427062Z

Daphne Werner
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.