Vertaalbureau Italiaans – Engels

Italiaans-Engelse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Ook een vertaling Italiaans - Engels maken we graag voor u in orde.

Door de internationalisering van de zakenwereld zijn vertalingen Italiaans- Engels vaak nodig. Voor officiële doeleinden kan dat een beëdigde vertaling zijn, maar u kunt ook denken aan folders, commerciële teksten en dagelijkse correspondentie. Vertaalbureau Snelvertaler kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij bieden vertalingen van hoge kwaliteit, een korte levertermijn voor een scherpe prijs.

Onze werkwijze

Snelvertaler werkt met vertalers over de hele wereld. Deze vertalers hebben ervaring met het vertalen van teksten en iedere vertaler heeft weer een ander specialisme. Zo zijn er bijvoorbeeld vertalers die veel ervaring hebben op het gebied van juridische of technische teksten, maar ook vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van commerciële of literaire teksten. Daarnaast hebben onze vertalers altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal. Uw teksten die vanuit het Italiaans naar het Engels vertaald moeten worden, zullen dus vertaald worden door iemand die het Engels als moedertaal heeft en daarnaast de Italiaanse taal uitstekend beheerst.

2017-05-29T07:50:30.1365890Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.