Vertaalbureau Italiaans – Engels

Italiaanse vlag op button

Ook een vertaling Italiaans - Engels maken we graag voor u in orde.

Door de internationalisering van de zakenwereld zijn vertalingen Italiaans- Engels vaak nodig. Voor officiële doeleinden kan dat een beëdigde vertaling zijn, maar u kunt ook denken aan folders, commerciële teksten en dagelijkse correspondentie. Vertaalbureau Snelvertaler kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij bieden vertalingen van hoge kwaliteit, een korte levertermijn voor een scherpe prijs.

Onze werkwijze

Snelvertaler werkt met vertalers over de hele wereld. Deze vertalers hebben ervaring met het vertalen van teksten en iedere vertaler heeft weer een ander specialisme. Zo zijn er bijvoorbeeld vertalers die veel ervaring hebben op het gebied van juridische of technische teksten, maar ook vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van commerciële of literaire teksten. Daarnaast hebben onze vertalers altijd de doeltaal van de vertaling als moedertaal. Uw teksten die vanuit het Italiaans naar het Engels vertaald moeten worden, zullen dus vertaald worden door iemand die het Engels als moedertaal heeft en daarnaast de Italiaanse taal uitstekend beheerst.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London   EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3514 5428
Fasttranslator Pasadena, CA

117 E Colorado Blvd
Suite 600
PasadenaCA 91105
+1 323 375 1153

2019-03-07T15:48:49.0304282Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.