Vertalingen Duits - Frans

In Zwitserland is de meest gevraagde talencombinatie voor vertalingen die van het Duits naar het Frans. Dat hoeft niet te verbazen, want Frans is naast Duits en Italiaans een van de drie officiële talen in Zwitserland en wordt door ruim twintig procent van de bevolking gesproken. Aangezien Duits door bijna tweederde van de bevolking wordt gesproken, is er een grote vraag naar vertalingen van Duits naar Frans.

Vertaalbureau Schnellübersetzer in Zürich levert al geruime tijd vertalingen in de talencombinatie Duits-Frans. Wij vertalen teksten uit vrijwel alle vakgebieden en kunnen steeds de hoogste kwaliteit garanderen. Voor alle vertalingen (dus niet alleen voor Duits-Frans) zetten wij uitsluitend gekwalificeerde en ervaren vertalers in, die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen.

Bel voor meer informatie naar +41 43 544 4424 of stuur een e-mail. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Wij beantwoorden uw aanvraag vaak al binnen een uur.

2015-12-15T13:22:53.2019918Z

Mara Pieksma
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.