PERSBERICHT

Almere, 29 Oktober 2007

Vertaalbureau Snelvertaler opent Duits hoofdkantoor

Deutsche Gründlichkeit gecombineerd met Hollandse handelsgeest

Om klanten in Nederland en Duitsland beter te bedienen met vertalingen, opent Snelvertaler een hoofdkantoor in Keulen per 1 November 2007. Het kantoor ondersteunt bedrijven die zich willen richten op buurlanden zonder te beschikken over kennis van culturele verschillen en taal van de doelmarkt.

De enorme toename van de handel met Duitsland en het gebrek aan Duitstalige medewerkers in Nederland zorgen ervoor dat de stroom vertaalwerk gericht op het Oosten blijft toenemen. Maar jaarlijks mislukken vele commerciële initiatieven jammerlijk omdat de Nederlandse regels voor (online) marketing worden toegepast op de Duitse markt.

Snelvertaler springt in dit gat en zorgt ervoor dat banners en online advertenties vertaald worden met bescherming tegen culturele misstappen.

--

Om de Duitse expansie verder te begeleiden is mevrouw Yvonne Kraft benoemd tot manager van Schnelluebersetzer.de in Keulen.

Snelvertaler groeit sinds 2001 explosief, naar het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Denemarken, Zweden, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk, en België. Recentelijk zijn ook Noorwegen, Finland en Frankrijk toegevoegd aan het werkgebied.

Snelvertaler werkt op regelmatige basis voor meer dan 3000 klanten in 10 landen. Met een netwerk van meer dan 2600 freelancers wereldwijd, is Snelvertaler in staat om alle mogelijke vertalingen te verzorgen, van liefdesbrief tot een handleiding voor een MRI-scanner.

Kern van de dienstverlening is het razendsnel per e-mail verzorgen van vertaalopdrachten in alle talen en op alle vakgebieden. Op deze manier werden tot op heden reeds meer dan negentig miljoen woorden handmatig vertaald.

Voor meer informatie:

Yvonne Kraft - Manager Team DACH

Snelvertaler Amsterdam

Herengracht 458
1017 CA Amsterdam
020-369 74 12

Schnellübersetzer Keulen

Siegburger Straße 229
D-50679 Köln
+49 221 3975 7892

2016-06-03T13:59:04.8567085Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.