Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

PERSBERICHT

Almere/Amsterdam, 2012-08-06

Vertaalbureau Snelvertaler realiseert 12% groei over eerste twee kwartalen 2012

Vertaalbureau Snelvertaler b.v. heeft in het eerste halfjaar van 2012 een omzetstijging van 12% gerealiseerd ten opzichte van het voorgaande jaar. De omzetgroei heeft het Nederlandse bedrijf vooral te danken aan ontwikkelingen in Scandinavië. Een sterke groei in het gebruik van Scandinavische talen was hier vooral de oorzaak.

Snelvertaler b.v. heeft eind 2011 een nieuwe website opgezet voor de Franse markt. De website genaamd Traducteurexpress.fr bleek een succes en heeft gezorgd voor een voorspoedige ontwikkeling van de Franse markt voor het bureau. Deze positieve ontwikkelingen hebben op hun beurt ook een positieve invloed gehad op de omzet van het eerste half jaar van 2012.

In de Duitse en Chinese markt heeft het bedrijf de vorige periode ook boven verwachting gepresteerd. Vooral met de toenemende export van machines uit deze landen is de vraag naar de diensten van het Nederlandse bedrijf omhoog gegaan. Dit komt vooral omdat de handleidingen van deze machines bij de export vertaald moeten worden.

Met de Portugese markt ging het de afgelopen periode helaas iets minder. Vanwege de erbarmelijke ontwikkelingen in het financieel onstabiele Portugal, heeft Snelvertaler b.v. in de loop van het eerste halfjaar er noodgedrongen voor gekozen om de start van de Portugese website Tradutorexpress.pt af te breken.

Snelvertaler is een grote Europese speler op het gebied van vertaaldiensten. Opgericht in Almere in 2001, is de onderneming uitgegroeid tot achtste in de top 10 van vertaalbureaus in West-Europa en 53e op de wereldwijde ranglijst van grote vertaalbureaus. Het bedrijf is met gelokaliseerde formules actief in diverse landen. Kernactiviteit is het snel leveren van vertalingen door gebruik van vertalers in diverse tijdzones en detachering van tolken en vertalers op locatie.

Voor meer informatie:

Erwin Vroom - Algemeen Directeur (Erwin.Vroom@snelvertaler.nl)

Ralph van het Nederend - Manager The Netherlands (Ralph.van.het.Nederend@snelvertaler.nl)

Snelvertaler Amsterdam
Herengracht 458
1017 CA Amsterdam
020-369 74 12

2017-05-29T08:04:40.7271483Z
Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marit van Hove een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.