Ook een vertaling Spaans - Engels verzorgen we graag voor u.

Vertaalbureau Spaans – Engels

Spaans en Engels zijn beide wereldtalen die in veel verschillende landen worden gesproken. Vertalingen tussen beide, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, komen dan ook veel voor. U kunt hierbij denken aan beëdigde vertalingen van geboorteaktes en andere officiële documenten, maar ook aan complete marketingcampagnes of websites.

Vertalers over de gehele wereld

In onze database hebben we een groot aantal professionele vertalers die over de hele wereld wonen. Hierdoor zijn wij in staat om altijd de juiste vertaler voor uw tekst te selecteren. Eén van de eisen die we aan onze vertalers stellen, is dat ze moedertaalspreker van de doeltaal zijn. Daarnaast moeten ze de brontaal uitstekend beheersen. Tot slot zijn de vertalers gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen. Zo zijn er vertalers die juridische of technische teksten vertalen, maar ook vertalers die u juist weer van dienst kunnen zijn bij commerciële teksten. Doordat wij zo te werk gaan, kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit van de vertaling uitstekend is.

Onze service

Natuurlijk kunt u ons altijd bereiken als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over onze werkzaamheden. Neem contact op met onze projectmanagers en u wordt direct verder geholpen. Ook kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen. Dat kunt u doen door het offerteformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen met daarin de te vertalen tekst.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Traductorexpres Madrid

La Castellana 164-166
28046 Madrid
+34 91 123 7742
Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3514 5428

Traductorexpres Barcelona

World Trade Center
Edificio Sur - 2ª Planta
Muelle de Barcelona
08039 Barcelona
+34 93 220 1806
Snelvertaler Utrecht

Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht
030-214 57 36

2017-12-20T12:33:33.9442328Z

Geertruide Koenen
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.