Spaans-Frans vertaalbureau Snelvertaler

Vraag direct een offerte aan voor uw vertaling Spaans - Frans.

Vertaalbureau Spaans – Frans Snelvertaler

Internationaal vertaalbureau Snelvertaler is de juiste partner als u op zoek bent naar een hoogwaardige vertaling van het Spaans naar het Frans. Als een van de weinige vertaalbureaus werken wij vanuit kantoren in diverse Europese landen. Voor vertalingen van het Spaans naar het Frans maken wij gebruik van onze vestigingen in Parijs en Brussel. Van daaruit onderhouden wij een uitgebreid netwerk van gediplomeerde vertalers Frans die het Frans als moedertaal hebben en in Frankrijk, Canada, Québec of België wonen. Dat betekent dat uw Spaanse tekst wordt vertaald door iemand die op de hoogte is van het hedendaags Frans van een bepaalde regio. Daardoor bent u verzekerd van een foutloze vertaling in hedendaags Frans.

Onze ervaringsgebieden

Onze vertalers hebben veel ervaring met vertalingen voor klanten in uiteenlopende sectoren. Zij zorgen (in overleg met u) voor een Franse vertaling die is afgestemd op uw lezers. Daarom kunt u bij ons ook terecht met bijvoorbeeld Spaanse juridische documenten of technische databladen waarvan u een Franse vertaling nodig heeft. Bij zeer specialistische Spaanse teksten treden wij op uw verzoek in overleg met uw eigen specialisten om een hoogwaardige Franse vertaling te kunnen leveren. Ook beëdigde vertalingen zijn voor ons geen probleem.

Professionele service

Franse en Spaanse vertalingen met Snelvertaler

Wij werken voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren die willen kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Franse vertalingen. Al ons handelen is erop gericht het vertaalproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Uw aanvraag wordt meteen in behandeling genomen en de verschillende opties worden met u besproken. Onze projectmanagers houden u tijdens het vertaalproces op de hoogte van de vorderingen als u dat wilt. Om een offerte aan te vragen kunt u het te vertalen document naar ons e-mailen of het offerteformulier invullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Tevens kunt u direct telefonisch contact opnemen met onze projectmanagers, bijvoorbeeld als u een prangende vraag heeft of graag direct geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden.

2019-04-01T10:10:01.0263772Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.