Overzicht van talen

Vertaalbureau voor alle talen

Vertaalbureau Snelvertaler heeft aantoonbare ervaring in alle talen.

U kunt bij ons vertaalbureau terecht voor vertalingen in vrijwel alle talen. Voor bijna elke talencombinatie hebben wij professionele vertalers in ons bestand staan. Mocht de talencombinatie erg uniek zijn of mocht er geen vertaler beschikbaar zijn, dan bieden wij een andere oplossing aan, bijvoorbeeld een tussenvertaling. Dit betekent dat uw tekst naar de doeltaal omgezet wordt via een andere taal. Bijvoorbeeld eerst van het Japans naar het Engels en dan van het Engels naar het Kwarshi, omdat er geen vertalers beschikbaar zijn die direct van Japans naar Kwarshi vertalen.

Wat kost een vertaling?

In het hoofdmenu, onder het kopje Prijzen, kunt u de woordtarieven vinden van de talencombinaties die het meest gevraagd worden.

Goedkoper vertalen

Wij hebben speciale software die herhaling in teksten detecteert. Wanneer er veel herhaling in de tekst voorkomt, geven wij hier een mooie korting voor. Deze korting kan wel oplopen tot 75%.
Voor vertalingen naar het Nederlands kan het bij sommige brontalen goedkoper zijn om een andere doeltaal te kiezen, mocht u die beheersen. Het vertalen van het Chinees naar het Nederlands bijvoorbeeld, kan vrij kostbaar zijn als het om veel tekst gaat. Het vertalen van dezelfde tekst naar het Engels of Duits is in dat geval stukken goedkoper. De reden hiervoor is dat er voor die talencombinaties meer vertalers beschikbaar zijn. Door op deze manier te werken, kunnen wij u de voordeligste optie aanbieden.


De ‘grote’ talen

Hieronder kunt u meer specifieke informatie over de talen vinden waar ons vertaalbureau de meeste ervaring mee heeft (tientallen miljoenen handmatig vertaalde woorden). Als uw taal of talencombinatie er niet bij staat, kunt u alsnog contact met ons opnemen. Onze ervaring is dat we u toch kunnen helpen.

2017-05-29T07:45:46.4141563Z

Mara Pieksma
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.