Frans vertaalbureau in Utrecht

Nog steeds is het Frans de officiële taal van een groot aantal landen in de wereld. Het is dus niet alleen belangrijk een Frans woordenboekje op zak te hebben bij een stedentrip naar Parijs, juist in het wereldwijde bedrijfsleven en in politieke zaken van Europa en verscheidene Afrikaanse landen is het belangrijk dat er in correct Frans gecommuniceerd wordt en afspraken worden gemaakt.

Onze kwaliteit

Bij ons vertaalbureau in Utrecht bent u verzekerd van een kwaliteitsvertaling vanuit of naar het Frans. Doordat wij enkel met moedertaalsprekers werken bent u altijd verzekerd van een perfecte vertaling in de juiste stijl. Ook hebt u op deze manier de vertaling snel weer retour en behoudt de vertaling de originele kwaliteit van uw document.

Vakgebieden en talencombinaties

U kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere talencombinatie. Wij hebben een groot vertalersbestand opgebouwd van hooggekwalificeerde vertalers met elk hun eigen specialisatie. Binnen de Franse taal hebben wij een groot aantal vertalers die gespecialiseerd zijn binnen de volgende ervaringsgebieden:

  • Bedrijfskundig
  • Commercieel
  • Financieel
  • Juridisch
  • Medisch
  • Reclame
  • Technisch
  • Websites

Naast deze vakgebieden hebben wij ook nog vele andere vertalers in ons bestand met hun eigen deelspecialisatie. Tevens kunnen wij er voor zorgen dat u een beëdigde vertaling krijgt. Voor ieder project vinden wij de juiste vertaler. U kunt van ons dus niet alleen een vertaling verwachten die correct vertaald is, maar ook één die rekening houdt met de plaatselijke cultuur en de (inter-)nationale markt.

2017-05-29T07:39:54.2819275Z

Mara Pieksma
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.