Uw Duitse vertaling: snel en niet duur

U hoeft niet verder te zoeken naar de beste vertaaldienst. Bij vertaalbureau Snelvertaler vindt u snel de juiste vertaling van het Nederlands naar het Duits. En duur hoeft dat niet te zijn! Vult u rechts op deze pagina het offerteformulier in of stuur uw Nederlandse tekst per e-mail. Op werkdagen heeft u dan vaak al binnen een uur een scherpe prijsopgave in huis. U belt liever? Dat kan ook: + 41 43 550 7309 . Onze projectmanagers Duitse vertalingen staan u direct te woord. Als u wilt in het Nederlands.

Een vertaling met Zwitserse precisie

Vertaalbureau Snelvertaler is de snelste en snelst groeiende vertaaldienst van Europa. Als een van de weinige vertaalbureaus hebben wij meerdere kantoren in de Europese Unie en in Zwitserland. Vanuit ons kantoor in Zürich sturen wij een team aan van hooggekwalificeerde vertalers en vertaalsters die het Duits als moedertaal hebben. Aangezien zij in Zwitserland woonachtig zijn, zijn zij op de hoogte van de typische kenmerken van het Duits zoals dat in Zwitserland wordt gesproken. Een ander voordeel van onze Zwitserse vertalers is dat zijn op de hoogte zijn van het Zwitserse nieuws, de actualiteit en de geschiedenis. U krijgt dus altijd een vertaling die niet in strijd is met de situatie of de gebruiken in Zwitserland.

Wij werken met Zwitserse precisie. Vult u rechts op deze pagina maar het offerteformulier in. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Hetzelfde geldt als u ons uw Nederlandse tekst mailt. Ook kunt u bellen met ons kantoor in Zürich: + 41 43 550 7309 . Daar kunt u al uw vragen over onze vertaaldienst kwijt. Maar u kunt natuurlijk ook ons lokale kantoor bellen op 020-369 74 12 . Wij zijn u graag van dienst!

2015-12-15T13:23:02.1719343Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.