Projecten met meerdere talen in Utrecht

Meerdere talen vertalen in Utrecht

E-mail voor meer informatie over uw meertalige vertaalproject.

Als een van de grootste vertaalbureaus van Europa is Snelvertaler Utrecht natuurlijk internationaal georiënteerd. Dat betekent dat wij moedertaalsprekers die vaak nog in het land van de doeltaal woonachtig zijn inzetten en wij de internationale markt goed kennen. Op deze manier blijft altijd de stijl en kwaliteit van een vertaling gewaarborgd, en de vertaling aantrekkelijk voor sprekers van de betreffende taal. Utrechts vertaalbureau Snelvertaler is dus ideaal voor het vertalen naar meerdere talen!

Het gebeurt regelmatig dat vertaalprojecten meerdere talencombinaties bevatten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het vertalen van verpakkingen van levensmiddelen, verzorgingsproducten of reclameteksten voor wereldwijde distributie of campagnes.

Welke talen?

Meertalige vertaalprojecten vertaalbureau Utrecht

Onze projectmanagers in Utrecht staan klaar voor al uw vragen!

Snelvertaler heeft geen beperking wat betreft talencombinaties. In principe kunnen wij vanuit elke taal naar alle talen die u behoeft een vertaling verzorgen. Vanuit ons grote vertalersbestand schakelen wij de vertalers in met de juiste expertise en ervaring in het vakgebied dat uw document betreft. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een snelle vertaling tegen een redelijke prijs, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u een korte deadline? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u uw project binnen de door u gestelde tijd perfect vertaald retour krijg!

Offerte

Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u het beste even bellen naar ons kantoor in Utrecht: 030-214 57 36. Als u een offerte wilt aanvragen kunt u uw document eenvoudigweg naar ons e-mailen. Stuurt u dan uw gewenste talencombinaties mee en de retourdatum, dan zorgen wij dat één van onze projectmanagers voor het vertalen van meerdere talen u zo snel mogelijk een prijsopgave opstuurt.

2017-05-29T07:39:57.7764171Z

Geertruide Koenen
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.